Πρόγραμμα διαλέξεων Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Κηφισιάς (Ιανουάριος – Μάρτιος 2019)
Κοινωνία

Πρόγραμμα διαλέξεων Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Κηφισιάς (Ιανουάριος – Μάρτιος 2019)

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς ξεκίνησε το πρόγραμμα μαθημάτων και διαλέξεών του για το δεύτερο τρίμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Τα μαθήματα του τριμήνου θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Για την τρέχουσα περίοδο έχουν προγραμματιστεί κύκλοι μαθημάτων και διαλέξεις πάνω σε θέματα: Σχέσεων και Επικοινωνίας, Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, Σύγχρονης και Βυζαντινής Ιστορίας, Μικρασιατικού Ελληνισμού, Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού, Ελληνικής Ναυτικής Ιστορίας, Αρχιτεκτονικής, Αρχαιολογίας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφίας, Λογοτεχνίας «Λέσχη Ανάγνωσης» κ.ά.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, καθώς και ειδικούς καταξιωμένους επιστήμονες, στον φιλόξενο και ανανεωμένο χώρο της Έπαυλης «Δροσίνη» (Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγίων Θεοδώρων & Δ. Κυριακού, Κηφισιά).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Εντεταλμένη για την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς «Νίκος Αντωνόπουλος» είναι η δημοτική σύμβουλος Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet