Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως
Αυτοδιοίκηση

Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως

Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί και φέτος η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece.

Συγκεκριμένα, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, μαζί με τον πρωτοσύγκελλο αρχιμανδρίτη, κ. Νικόδημο Αθανασίου, υποδέχτηκαν, το πρωί της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019, τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνη Φειδοπιάστη, καθώς και συνεργάτες του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, στα γραφεία της Μητρόπολης στο Καματερό.

«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, παραδίδοντάς σας 340 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για την κάλυψη μέρους των αναγκών των ανθρώπων που -με τόση αγάπη- φροντίζετε μέσα από τις δομές σας. Δεν πρόκειται για φιλανθρωπία, αλλά για μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε στο πλευρό σας, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε μελλοντική σας ανάγκη» δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

Η παράδοση αυτή ανήκει σε μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΤΑ Courier που θα υλοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2019 και περιλαμβάνουν τη δωρεά τροφίμων, αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.

Στις φωτογραφίες: (αριστερά) ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντ. Φειδοπιάστης, με τον πρωτοσύγκελλο αρχιμανδρίτη κ. Νικόδημο Αθανασίου, (δεξιά) ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet