Στήριξη προς τους εργαζομένους στο «Αμαλία Φλέμιγκ»
Κοινωνία

Στήριξη προς τους εργαζομένους στο «Αμαλία Φλέμιγκ»

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου “Αμαλία Φλέμιγκ” επισκέφτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη και του εξέθεσε την κατάσταση στο Νοσοκομείο στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που γίνονται στην Υγεία και του ζήτησε την παρέμβασή του.

Το Σωματείο Εργαζομένων έθεσε τα εξής θέματα:

  • Απαξίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου με τη μετακίνηση κλινικών και προσωπικού σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής (Άγιοι Ανάργυροι– ΚΑΤ – Σισμανόγλειο), καθώς και δυσλειτουργία των κλινικών που παρέμειναν, κυρίως λόγω της μειωμένης στελέχωσης σε επιστημονικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.
  • Σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου στις εφημερίες, που διατηρούμενες δίνουν στην περιοχή τη δυνατότητα ύπαρξης σε εφημερία ακόμη ενός νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών της περιοχής.

Ο δήμαρχος και αντιπροσωπεία συμφώνησαν και στα εξής θέματα:

  • Στήριξη των αρχκών θέσεων των εργαζομένων για την ύπαρξη ως Γενικού Νοσοκομείου του “Αμαλία Φλέμιγκ”, με εφημερία σε διαφορετικές ημέρες από το Νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” και με στήριξη της στελέχωσής του, χωρίς καμία απόλυση εργαζόμενου.
  • Αξιοποίηση της πτέρυγας του Νοσοκομείου “Μπόμπολα” ως νοσοκομείου με δημόσιο χαρακτήρα.

Η σύσκεψη έκλεισε με την έγκριση αμοιβαίου χρονοδιαγράμματος στήριξης των στόχων που τέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet