Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού παραλειπόμενα
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού παραλειπόμενα

Έλλειψη πολιτικού πολιτισμού καταλογίζει στη δημοτική αρχή του δημάρχου Λυκόνρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Συγκεκριμένα, η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου, επισημαίνει τα εξής:

Αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού παραλειπόμενα!!!

Είναι βέβαιο πως όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 το πολιτικό παιχνίδι θα θερμαίνεται όλο και περισσότερο, στα πλαίσια πάντα βέβαια της κοσμιότητας και της πολιτικής ευγένειας που πρέπει να διακρίνει όλους τους πρωταγωνιστές.

Στην τετραετή και πλέον ιστορία μας έχουμε πολλές φορές γράψει, ορμώμενοι από διάφορες αιτίες, για την έλλειψη μεταξύ μας πολιτικού πολιτισμού και αξιοπρέπειας. Έχουμε αναλύσει το θέμα διεξοδικά στηριζόμενοι σε αφορμές που η αλαζονεία και η αμετροέπεια της δημοτικής Αρχής μας έχει δώσει, υποστηρίζοντας ως ομάδα αρχικά, αλλά και ως παράταξη τώρα, όχι μόνο στα λόγια αλλά και έμπρακτα, κι αυτό κανείς πια δεν μας το αμφισβητεί, πως όλοι μας είμαστε πολίτες της ίδιας πόλης, αναπνέουμε τον ίδιο ζωογόνο αέρα της, μα προ πάντων συνδεόμεθα, υποτίθεται, από τα ίδια οράματα και στόχους. Είμαστε συνάνθρωποι, οραματιστές και με ειλικρινή και ανυστερόβουλη διάθεση εθελοντικής προσφοράς προς την πόλη που τόσο πολύ αγαπάμε.

Όλα όμως αυτά τα ωραία μένουν αυτόν τον τελευταίο καιρό ως απλές ρομαντικές ασκήσεις επί χάρτου! Η πρακτική της δημοτικής Αρχής τα διαψεύδει και τα διαψεύδει οικτρά! Τόσο ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μαυρίδης προσωπικά όσο και οι συνεργάτες του που εμπιστεύεται, αμαυρώνουν αυτήν την εικόνα και αποδεικνύουν με τη στάση τους και τις ενέργειές τους πως δεν έχουν την πολιτική λεβεντιά να συνυπάρξουν έστω και προεκλογικά με τους παραταξιακούς τους αντιπάλους, τους οποίους κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τους αγνοούν και να μειώνουν την παρουσία τους.

Τα γράφουμε αυτά όχι χωρίς λόγο και με αφορμές που πληθαίνουν καθημερινά, ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που η πολιτική μας συνύπαρξη  λόγω επετειακών εκδηλώσεων είναι απαραίτητη και αναγκαία. Δεν είναι τυχαίες και ασήμαντες οι αφορμές που μας έχουν δοθεί αυτόν τον τελευταίο καιρό! Από τη Δοξολογία για τη νέα χρονιά στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο κ. Μαυρίδης απαξίωσε την παρουσία μας, την απαράδεκτη συμπεριφορά τους να βγάλουν έξω την ανεξάρτητη σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο κ. Έφη Τσεκούρα, όσο και τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιωτη Ιωάννου από την εκδήλωση των ΚΑΠΗ με τη δικαιολογία… δεν χωράτε.., τις κοπές των πιτών των διαφόρων φορέων του Δήμου όπου «τυχαία ή από αθώο λάθος» δεν αναφέρεται ότι παρίσταται και τιμά με την παρουσία της η δημοτική μας ομάδα μέχρι την πλήρη απαξίωση του τέως προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Γιαννη Βακαλόπουλου, ο οποίος παρίστατο στην κοπή της πίτας της ή την απαξιωτική καθυστερημένη – μετά από παρέμβαση αρκετών ατόμων –  αναφορά για τον επικεφαλής της παράταξής μας, όπου δεν ανέφεραν καν τον τίτλο του συνδυασμού μας στην κοπή της πίτας του ΠΕΑΠ.

Όλα αυτά συνθέτουν την έλλειψη αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού, λίγους μήνες πριν το τέλος της παρούσας δημοτικής Αρχής. Να είστε βέβαιοι αξιότιμοι κυρίες και κύριοι της παρούσας παραπαίουσας δημοτικής Αρχής πως είναι για μας τίτλοι τιμής και γνώμονας σωστής πορείας! Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορό σας, όσο κι αν εσείς με τη στάση σας μας προκαλείτε!!!

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχει ήδη τις δικές της περγαμηνές και τα δικά της δείγματα γραφής, πέντε χρόνια τώρα, που δεν αμφισβητούνται από κανέναν συμπολίτη μας. Έχουν γνώση οι φύλακες, ο καιρός έφθασε και η δίκαιη κρίση των συμπολιτών μας είναι ante portas!!! Υπομονή και αγώνας για μας… Το έχουμε άλλωστε αποδείξει με τις πράξεις και τα έργα μας ανάγλυφα!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet