Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του ΚΚΕ στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του ΚΚΕ στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου η συγκέντρωση της ΚΟΒ Αμαρουσίου για τις επικείμενες εκλογικές μάχες.

Σχετικά με την εκδήλωση η ΚΟΒ ΚΚΕ Αμαρουσίου επισημαίνει:

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα της συμπόρευσης με το ΚΚΕ στις μάχες που έρχονται.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, επαναλαμβάνοντας τη θέση του κόμματος για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς στους οποίους εμπλέκει η κυβέρνηση τον λαό με αφορμή και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επίσης, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχονται τα λαϊκά στρώματα τονίζοντας την ανάγκη της αποφασιστικής ενίσχυσης των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Θανάσης Φωτόπουλος, ο οποίος ανέδειξε με παραδείγματα την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής από τη δημοτική αρχή Πατούλη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πρόσωπο του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ έναν βασικό υποστηριχτή της πολιτικής της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet