Στην εορτή του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην εορτή του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου ο Γ. Πατούλης

Στην εορτή του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ναού παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος πολιτών.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επίσκοπος Θεσπιών, κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» και έδωσε τις πατρικές ευχές του στους ενορίτες για μια χρονιά καρποφόρα, δημιουργική και ειρηνική.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έδωσε, επίσης, τις θερμές ευχές του για μια «Καλή Χρονιά» και ευχόμενος «η Μακεδονία να παραμείνει ελληνική», δήλωσε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει τον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Ο προϊστάμενος της Ενορίας, πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και για την τιμή που έκαναν να παραβρεθούν στην πανήγυρι της Ενορίας.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, επίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet