Σύνταγμα-Αμπελόκηποι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το απόγευμα της Πέμπτης λόγω διαδηλώσεων
Κοινωνία

Σύνταγμα-Αμπελόκηποι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το απόγευμα της Πέμπτης λόγω διαδηλώσεων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κλπ), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία ΗΠΑ, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας) θα ισχύσουν το απόγευμα της Πέμπτης, λόγω προγραμματισμένων διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αφορμή τη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ρυθμίσεις αυτές «θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες».

Η Tροχαία ζητεί από τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της εν λόγω περιοχής κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Υπενθυμίζεται ότι διάφοροι φορείς οργανώνουν συγκέντρωση στις 7μ.μ. της Πέμπτης στο Σύνταγμα, ενώ νωρίτερα κομματικές οργανώσεις (Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία κ.ά.) οργανώνουν στις 5.30μ.μ. προσυγκέντρωση στον Σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων και πορεία προς τη συγκέντρωση του Συντάγματος.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet