Γ. Νικολαράκος: Συγνώμη που άγχωσα τον κ. Κόκκαλη για τις παιδικές χαρές
Κοινωνία

Γ. Νικολαράκος: Συγνώμη που άγχωσα τον κ. Κόκκαλη για τις παιδικές χαρές

Στην αυστηρή κριτική που του άσκησε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, σχετικά με το θέμα των παιδικών χαρών στην πόλη, απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Νικολαράκος.

Στη σχετιή ανακοίνωσή του ο κ. Νικολαράκος αναφέρει:

Σε απάντηση της δήλωσης που έκανε ο κ. Κόκκαλης, απλώς να δηλώσω τα εξής:

Κανείς δεν αμφισβήτησε το έργο του κ. Κόκκαλη και του Δήμου, όπως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα καταγράφει η κάμερα, αλλά κυρίως τα όσα λένε οι πολίτες που επισκέπτονται τις παιδικές χαρές καθημερινά.

Ωστόσο, η διατύπωση του κ. Κόκκαλη, ότι «περιηγούμαι σαν κλέφτης» και «αναπαράγω fakenews», μπορεί να είναι της μόδας, αλλά πραγματικά με αφήνει άναυδο. Σχήμα οξύμωρο, θα το χαρακτήριζα, πρωτίστως διότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να περιηγείται όπου επιθυμεί και φυσικά αυτό δεν τον καθιστά…κλέφτη, λέξη βαριά και προσβλητική.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη επιβεβαίωσης του πρότερου έργου, το οποίο και δεν αμφισβητούμε, αλλά θα διατηρήσω το δικαίωμα της τεκμηριωμένης κριτικής, όπου θεωρώ ότι αυτό απαιτείται, ως πολίτης του Δήμου αλλά και ως υποψήφιος δήμαρχος.

Λυπάμαι που στεναχώρησα και άγχωσα τον κ. Κόκκαλη ή όποιον άλλον, αλλά η πόλη μας δεν είναι παράδεισος φτιαγμένος από χρυσόσκονη. Ο Γιώργος Πατούλης πέτυχε πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει κριτική για όσα δεν πέτυχαν οι συνεργάτες του.

Δεδομένο δε είναι ότι, μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε το δικαίωμα να επισκεπτόμαστε καθημερινά το Μαρούσι για να εντοπίσουμε αυτά που θα πρέπει να προσέξουμε από την πρώτη ημέρα, εφόσον οι συμπολίτες μας επιλέξουν την πρόταση μας.

Ελπίζω η εμπειρία και η υπέρμετρη γνώση του κ. Κόκκαλη να του επιτρέψει να συμφωνήσει έστω με αυτό. 

Προφανώς τα περί απειρίας και όλα τα σχετικά δεν τα σχολιάζω. Είχα πει και το ξαναλέω, έχω τεράστια υπομονή απέναντι στις προσβολές και στα υποτιμητικά «φιλικά» ή μη, σχόλια. Άλλωστε τα πολλά λόγια και δη τα κακόβουλα μόνο αγωνία και πανικό φανερώνουν. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται και κρίνουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet