Παρουσίαση βιβλίου μέλους του Α΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου μέλους του Α΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Αννίτας Γκλέκα-Πρεκεζέ, εκλεκτού και δραστήριου μέλους του Α΄ ΚΑΠΗ, με τίτλο «Ιστορίες – Παραδόσεις – Αφηγήσεις από τα χωριά της Βορείου Λακεδαίμονος».

Πρόκειται για ένα βιβλίο πόνημα χρόνων της κ. Αννίτας Γκλέκα-Πρεκεζέ με πραγματικές ιστορίες αφηγήσεις που όσοι το διαβάσουν και κυρίως οι νέοι θα δουν «πώς έζησαν οι γονείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους στα χωριά τους, αλλά και πώς ξεπέρασαν παλικαρίσια πολέμους φτώχεια σκοτωμούς αμάθεια και ξενιτιά…».

Στην τελετή συμμετείχε ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών, Μιχάλης Ρεπούλης, δικηγόρος, όπου μίλησε εξαιρετικά για το βιβλίο.

Διαβάστηκαν κείμενα, ποιήματα, ιστορίες, που συγκίνησαν το κοινό, από τη συγγραφέα του βιβλίου, την κ. Φωτεινή Αποστολάκου, επίσης μέλος του Α΄ ΚΑΠΗ, και την κ. Μαρίνα Μωραΐτου, νοσηλεύτρια του Α΄ ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και ευχαριστήρια λόγια από τον κ. Μάρκο Μάστρακα και την κ. Έφη Καβαλιέρου, μέλος του Α΄ ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet