Γ.Σ. Χαλανδρίου: Επόμενο… σερβίς στις 25/8
Αθλητισμός

Γ.Σ. Χαλανδρίου: Επόμενο… σερβίς στις 25/8

Ολοκληρώθηκαν τυπικά τα προπονητικά προγράμματα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Στη σχετική ανάρτησή του αναφέρει:

Την αυλαία έριξε η ομάδα της ακαδημίας ενηλίκων η οποία μέχρι την τελευταία μέρα του Ιουλίου έκανε προπονήσεις, ρίχνοντας πολλά κιλά ιδρώτα, τόσο λόγω ζέστης όσο, κυρίως, λόγω των απαιτητικών προπονήσεων.

Πλέον, οι ομάδες του τμήματος θα ξαναμπούν σε προπονητικούς ρυθμούς την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με τις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων να ξεκινούν στις 25/08 και τη γυναικεία ομάδα στις 26/08, με προετοιμασία στο στίβο. Να σημειωθεί ότι οι ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων, στο διάστημα 29/08-02/09 θα πραγματοποιήσουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, μέρος της προετοιμασίας τους, στις εγκαταστάσεις του Loutraki SportsCamp.

Οι ακαδημίες παιδιών θα ξεκινήσουν το διήμερο 30/08-31/08, ενώ η ακαδημία ενηλίκων θα ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με στίβο.

Όσες οικογένειες θέλουν να ενταχθούν σε κάποια απ’ τις ομάδες του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με τους εξής τρόπους: 6945 756869 (vodafone) – 6975 711074 (what’s up) ή με συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος απ’ το http://gsh-volley.gr/el/contact.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στους διαδικτυακούς τόπους του τμήματος, για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και σε όλες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet