Στις εκδηλώσεις κοπής πίτας των νοσοκομείων «ΜΗΤΕΡΑ» & «ΥΓΕΙΑ» ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στις εκδηλώσεις κοπής πίτας των νοσοκομείων «ΜΗΤΕΡΑ» & «ΥΓΕΙΑ» ο Γ. Πατούλης

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή την πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής, Μαιευτικής – Γυναικολογικής & Παιδιατρικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ» και του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απευθυνόμενος στους ιατρούς συναδέλφους του, στο νοσηλευτικό και στο διοικητικό προσωπικό, συνεχάρη τις διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων και όλους εκείνους -που όπως ανέφερε- «συμβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ώστε να βρίσκεται ο Όμιλος “ΥΓΕΙΑ” στις υψηλότερες πιστοποιημένες δομές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και πολλών άλλων Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων χωρών».

«Συνεχίστε όλοι ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης ευχόμενος σε όλους «υγεία, αγάπη, πρόοδο και ανάπτυξη για το 2019».

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα ο κ. Γ. Πατούλης τόνισε:

«Υπάρχουν κάποιες σταθερές που οφείλω ως δήμαρχος της πόλης, που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τις σημαντικές αυτές δομές στα όρια της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, να πω ότι η σκέψη για όλους εμάς θα πρέπει να σχετίζεται με τι υγεία θέλουμε, το πώς ως λειτουργοί μπορούμε να προσφέρουμε και το πώς ακριβώς η χώρα του Ιπποκράτη με τις τόσο σημαντικές δομές μπορεί να γίνει προορισμός για τον μέλλοντα ασθενή της παγκόσμιας κοινότητας.

»Τα βήματα του “ΜΗΤΕΡΑ” και του “ΥΓΕΙΑ” είναι πολύ σημαντικά σε αυτή τη στόχευση. Χρειάζεται να φέρουμε τον ασθενή, αντί να εξάγουμε γιατρούς στο εξωτερικό και η φετινή χρονιά θα μας δώσει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε σε αυτόν τον τομέα».

Θέτοντας τον στόχο ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής για τον χώρο της Υγείας υπογράμμισε:

«Επειδή κάθε χρόνο βρίσκομαι εδώ, τουλάχιστον τα τελευταία 13 χρόνια, πρώτα ο Θεός με τη δική σας ετυμηγορία και τη δική σας σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία στον Α΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην Υγεία, θα θέσω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειάρχης Αττικής, προφανώς, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική και στον χώρο της υγείας όσον αφορά την περιοχή της Αττικής».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΜΗΤΕΡΑ», Γεώργιος Πολίτης, ο πρόεδρος του «ΥΓΕΙΑ», Αθανάσιος Παπανικολάου, και ο διευθύνων σύμβουλος των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Ανδρέας Καρταπάνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet