Τη συμπαράσταση των φίλων του ζητεί ο Πανερυθραϊκός στον αγώνα με τον Γλαύκο
Αθλητισμός

Τη συμπαράσταση των φίλων του ζητεί ο Πανερυθραϊκός στον αγώνα με τον Γλαύκο

Τη συμπαράσταση των φίλων του ζητεί η ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού στον αυριανό αγώνα, Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, απέναντι στον Γλαύκο.

Ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής του α΄ γύρου της Β΄ Εθνικής για τον Όμιλο Νότου θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο «Στέλιος Καλαϊτζής της Νέας Ερυθραίας και ο Σύλλογος καλεί τους φίλους του να προσέλθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος σημειώνει:

Διανύσαμε κιόλας… μισή σεζόν! Ο α΄ γύρος της Β΄ Εθνικής ολοκληρώνεται και ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί αύριο, Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 17:00 τον αξιόμαχο Γλαύκο, επιδιώκοντας να κλείσει ιδανικά το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος.

Γι΄ αυτό και το απόγευμα της Κυριακής, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… «Στέλιος Καλαϊτζής».

Ο κόουτς Χουχουλής και οι παίκτες μας, σας καλούν στο πλευρό της ομάδας μας, ώστε να τους δώσετε, με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο, την έξτρα δύναμη, να δημιουργήσετε… Πανερυθραϊκή ατμόσφαιρα, και να ανεβάσετε με τη φωνή σας ακόμη ψηλότερα τον Πανερυθραϊκό μας, στην προσπάθεια για ακόμη μία μεγάλη νίκη!

Μεταφέρετε στην ομάδα μας την πιο… υψηλή τάση και η ατμόσφαιρα του «Στέλιος Καλαϊτζής» να… ηλεκτριστεί με την πιο θετική σας ενέργεια.

Τελευταία Αγωνιστική (15η) του α΄ γύρου της Β΄ Εθνικής (Νότος).

Όλοι στο πλευρό του Πανερυθραϊκού μας!

Να μην πέφτει… καρφίτσα!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet