Η «ΑΡΓΩ»… σήκωσε άγκυρες και άνοιξε πανιά για το 2019
Κοινωνία

Η «ΑΡΓΩ»… σήκωσε άγκυρες και άνοιξε πανιά για το 2019

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» σήκωσε και επίσημα τις… άγκυρες και «άνοιξε τα πανιά του» για το 2019 με την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Νεότητας της πόλης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και «οικοδεσπότης» της βραδιάς, Στέφανος Καμπάς, καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα της εκδήλωσης και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, αναφερόμενος στις όμορφες στιγμές και τις επιτυχημένες δράσεις του Συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Καμπάς ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «θεωρούμε υποχρέωσή μας να διατηρούμε σταθερά ανοιχτούς τους ορίζοντές μας».

«Σε μια περίοδο που ο σκοταδισμός, ο διχαστικός λόγος και το μαύρο του φασισμού προσπαθούν να διαβρώσουν την ελληνική και τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και να μας γυρίσουν πίσω, ο πολιτισμός, οι ενεργοί πολίτες, η συνεκτικότητα και οι συνεργασίες, είναι η ασπίδα μας, για ανθρώπινες, δημοκρατικές κοινωνίες. Ο πολιτισμός είναι ό,τι πιο φωτεινό μπορούμε να διαδώσουμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολλούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης που παρέστησαν στην εκδήλωση, καθώς και εκπροσώπους φορέων, να κόψουν ένα κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα και να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την «ΑΡΓΩ», αλλά και τη νέα χρονιά.

Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσαν οι μαθητές του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης.

Τη βραδιά πλαισίωσε ένα εξαιρετικό νεανικό συγκρότημα από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης, το οποίο απαρτιζόταν από μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου, δίνοντας μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική νότα στην εκδήλωση.

Οι δήμαρχοι Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και Αγίας Παρασκευής. Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης και ο δ/ντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Μεταξύ άλλων στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου ΑΡΓΩ παρευρέθηκαν οι: Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιάννης Σταθόπουλος, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιώργος Κουράσης, πρόεδρος ΣΒΑΠ, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, επικεφαλής του συνδυασμού Χαλάνδρι σε Δράση και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι, Γιώργος Θωμάς, δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου με τον συνδυασμό Χαλάνδρι η Πόλη μας, Λούλα Καρατζά, δημοτική σύμβουλος, υποψήφια δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας και Έλενα Χριστούλη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά, Γιώργος Θωμάς, Γιάννης Λαδόπουλος και Νίκος Πράσσος.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Τάσος Ευσταθίου, Ευγενία Κατούφα, Γιώργος Λιερός, Χρυσούλα Μάζη, Νίκος Πράσσος, Πόπη Φασίτσα, και ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη Ορίζοντες 2023, Μάνος Κρανίδης.

Η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης.

Από την Περιφέρεια Αττικής παρέστη η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, Δημήτρη Βασιλάκη, τον αντιπρόεδρο, Ανδρέα Οικονόμου και τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Αντωνιάδη, ενώ από την Ένωση Γονέων Αμαρουσίου στην εκδήλωση παρέστη ο κ. Κώστας Νικολαΐδης.

Ο πρόεδρος Στ. Καμπάς μας τίμησε με την πρόσκληση και όσα είπε για το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ. Ο υπεύθυνος του ιστοτόπου Θάνος Σταθόπουλος.

Και ο Σύλλογος Ρεματιάς ήταν εκεί, με την πρώην πρόεδρό του Έφη Χαλάτση, τη γενική γραμματέα, Μαρίνα Σμαραγδή και την ταμία, Ρούλα Καϊμάκη, ενώ παρούσα ήταν και η Περιηγητική Ένωση Χαλανδρίου, με τα μέλη Μαρία Μπονίκου και κ. Γιαννακοπούλου.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αθανάσιο Υφαντόπουλο.

Τέλος, ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν την ξεχωριστή βραδιά του συλλόγου «ΑΡΓΩ» ήταν και ο συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Κάσσαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet