«Πάμε μαζί παντού… » – Τα νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στους δρόμους του Ηρακλείου
Κοινωνία

«Πάμε μαζί παντού… » – Τα νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στους δρόμους του Ηρακλείου

Στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί από σήμερα το πρώτο από τα δύο ολοκαίνουργια mini bus που ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής απέκτησε για να ανανεώσει τη Δημοτική Συγκοινωνία. Το συγκεκριμένο λεωφορείο εξυπηρετεί την κλασική διαδρομή.

Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσει το έτερο mini bus, που θα δρομολογηθεί σε νέα, δεύτερη γραμμή την οποία δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου, για να καλύψει μεγαλύτερο μέρος της πόλης και για να εξυπηρετήσει δωρεάν περισσότερους Ηρακλειώτες στην καθημερινότητά τους.

Τα νέα mini bus είναι σύγχρονης, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, διαθέτουν θέσεις για καθήμενους και όρθιους, καθώς και είσοδο και θέση για ΑΜΕΑ.

Στο «παρθενικό» του δρομολόγιο το νέο λεωφορείο συνόδευσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, για να υποδεχθεί τους πρώτους του επιβάτες και να καταγράψει τις εντυπώσεις τους.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μπάμπαλος τόνισε ότι «η κινητήριος δύναμη για δημιουργία της δημοτικής αρχής είναι η χρησιμότητα στην καθημερινότητα των δημοτών της». «Με  τα καινούργια λεωφορεία και τη διεύρυνση των δρομολογίων δίνουμε στους Ηρακλειώτες που δεν έχουν μέσο μεταφοράς τη δυνατότητα να κινηθούν στην πόλη, αλλά και σε δημότες που διαθέτουν μεταφορικό μέσο να αφήσουν το αυτοκίνητο και να κινηθούν χωρίς άγχος στην πόλη μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το Ηράκλειο μια πόλη πιο λειτουργική, πιο φιλική στο περιβάλλον. Πάμε μαζί παντού… στην πόλη που όλοι αγαπάμε», πρόσθεσε ο δήμαρχος.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet