Στράτος Σαραούδας: Μοναδικός μας στόχος το καλό της Μεταμόρφωσης
Πολιτική

Στράτος Σαραούδας: Μοναδικός μας στόχος το καλό της Μεταμόρφωσης

Για μηδενικό έργο στα 8 χρόνια θητείας του κατηγόρησε τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, ο επικεφαλής της παράταξης Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση και υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν είναι μόνος στόχος ο αυτοσκοπός της εξουσίας, αλλά το καλό της Μεταμόρφωσης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαραούδας, ο οποίος, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι κομματικά ανεξάρτητο και με στελέχη όλων των κομματικών αποχρώσεων.

«Επειδή η συγκεκριμένη περίοδος είναι και χρονιά βουλευτικών εκλογών δεν θα θέλαμε να βασιστούμε σε κάποια κομματική στήριξη. Ο λαός της Μεταμόρφωσης θέλουμε να μας στηρίξει» ήταν τα λόγια του κ. Στράτου Σαραδούδα.

Ο ίδιος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή Καρπέτα ότι αναλώνεται σε έναν προεκλογικό οργασμό έργων, με λάθος τρόπο, τη στιγμή που 8 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, το μόνο που έκανε ήταν να ολοκληρώσει το διαδημοτικό κολυμβητήριο και έναν παιδικό σταθμό, με μελέτες της προηγούμενης διοίκησης του Δημήτρη Τζίτζιφα.

Τέλος, ο κ. Σαραούδας υποστήριξε ότι το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων προχωράει με ρυθμούς χελώνας, η κατασκευή του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης κολλάει σε γραφειοκρατικά ζητήματα και ο δήμαρχος επιδίδεται σε έναν οργασμό αγοράς οικοπέδων, με διαπραγματευτή μόνον τον ίδιο.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σαραούδα στις «Δημοτικές Διαπλοκές», εκπομπή που πραγματοποιείται καθημερινά 11:00-13:00 στον «Επικοινωνία 94FM» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα:

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet