Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή κυπέλλων και δώρων στον Ο.Α. Αγ. Παρασκευής
Αθλητισμός

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή κυπέλλων και δώρων στον Ο.Α. Αγ. Παρασκευής

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία προπονητών, αθλητών και πλήθους κόσμου βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, παρουσία των προπονητών τους, Αντωνιάδου Νατάσσας, Παπαγεωργίου ΜαρίαςΖήνας Γκρέκα, Δημητρακόπουλου Σωτήρη, Σταυρουλάκη Γιάννη και του επικεφαλής προπονητή Σερκεδάκη Νίκου.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Παπανικολάου Παν., Ναούμ Βασ., Παπανικολάου Ευάγγ., Λειβαδάς Κωνστ., Δούκας Στέλιος και ΜαρίαJunke Stephan, Ρώμα Δήμητρα και Σοφία, Πολυχρονάκης Γιώργος, Πράσινος Πάνος, Βάππα Ελένη, Κλεόβουλος Κωνστ., Μιχαλέρης Περ., Μενδρινού Κωνστ., Κλιάφα Γεωργ., Πουλιόπουλος Γιώργ., Χαρίτου Φαίη, Ζερβός Χάρης, Ντάκας Θωμάς, Στυλιανού Μαριλού, Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος και Βίβιαν, Παπαγεωργίου Ηρακλής, και Ξυπολιάς Νίκος.

Στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και της απονομής μεταλλείων και κυπέλλων των τουρνουά HEAD #10 και Christmas open, παρουσία πλήθους κόσμου. μίλησαν:

  • Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Σταθόπουλος Ιωάννης.
  • Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα για την Αγ. Παρασκευή, Τσιαμπάς Κώστας, υποψ. δήμαρχος.
  • Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, Μυλωνάκης Ιωάννης, υποψ. δήμαρχος.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και οι εξής:

Ο επικεφαλής της παράταξης Μια Γενιά Μπροστά, Μουστόγιαννης Αλέξανδρος, υποψ. δήμαρχος.

  • Σερκεδάκης Αριστοτέλης, αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ.
  • Λογοθέτης Γιάννης, δημοτικός σύμβουλος.
  • Ρεμπούτσικα Μαρία, δημοτική σύμβουλος.
  • Κάκκος Βασίλης, μέλος του ΠΑΟΔΑΠ.
  • Καράμπελας Γιώργος, πρόεδρος του ΓΣΑΠ.
  • Κρασανάκης Μάκης, πρόεδρος Συλλόγου Κρητών.

Επίσης, παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής Καραμέτος Γιάννης, Αντζουλάτος Θόδωρος, Πουλιάση Βασιλική, Καφατάκης Μίμης.

Ευχαριστήριο χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Παπαμιχαήλ Σωτήρης, και ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιαννακόπουλος Βασίλης.

Η ομιλία του προέδρου του Ομίλου Σερκεδάκη Γιάννη

Το 1993 ιδρύθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και 26 χρόνια τώρα έχουμε μυήσει χιλιάδες παιδιά της πόλης μας στα «μυστικά» του τένις.
Περισσότερα από 4.000 παιδιά έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τις ακαδημίες του ομίλου και από αυτά τα 250 έχουν συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα, έχοντας πολλές διακρίσεις, όχι μόνο σε εθνικούς, αλλά και σε διεθνείς αγώνες.

Πρόθεση και στόχος μας ήταν και είναι να φιλοξενήσουμε κορυφαίες εκδηλώσεις του αθλήματος, καθώς έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στον χώρο του τένις σε επίπεδα αγωνιστικών διακρίσεων. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της μη επάρκειας των αθλητικών και αγωνιστικών χώρων.

Επί 26 χρόνια ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής της πόλης μας. Παράλληλα, προσφέρει και στον αθλητισμό της χώρας, με τη συμμετοχή αθλητών του στις εθνικές ομάδες, όπως επίσης και στις διεθνείς συναντήσεις αντισφαίρισης στα πλέον σύγχρονα διεθνή γήπεδα.

Όχι υπόσχεση, αλλά δέσμευση όλων μας στον Όμιλο, είναι να εργαστούμε σκληρά για να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά μας, καμαρώνοντας επιτυχίες όπως αυτές του Νίκου Σερκεδάκη, ο οποίος ήταν στην κορυφή των αθλητών τένις της χώρας μας, μέλος της Εθνικής Ομάδας Davis, αλλά και με πολλές διεθνείς διακρίσεις, ενώ σήμερα διαπρέπει ως κορυφαίος προπονητής του αθλήματος.

Οφείλουμε όμως να αναφερθούμε και στα ονόματα του Μιχάλη Σακελλαρίδη, πρωταθλητή Ελλάδος στα junior, της Σαπφούς Σακελλαρίδη, πρωταθλήτριας Ελλάδος στα junior, όπως και του Οδυσσέα Μενεξελή, νούμερο 16 στην πανελλήνια κατάταξη, της Αθήνας Στεργιοπούλου, του Λεόν Δημητρίου, της Αθήνας Σιούνα, της Νεφέλης Ναούμ, της Ζήνας Γκρέκα των Ιωαννίδη Παντελή και Ιωάννη και πλήθος άλλων αθλητών που πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες τους.

Η συμβολή της δημοτικής αρχής της Αγίας Παρασκευής, αλλά και συνολικά του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι καθοριστική σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία του Ομίλου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύτιμοι αρωγοί μας και στο μέλλον σε ό,τι αφορά τη δημιουργία των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Ειδικότερα, θεωρούμε δεδομένο ότι ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα τηρήσουν όλα όσα ανακοίνωσαν σήμερα στο ακέραιο για την επόμενη μέρα.

Πιστεύουμε ότι η επένδυση στον αθλητισμό έχει ανταποδοτική αξία και αυτό το βλέπουμε, παραδείγματος χάριν, στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά, σε ένα άθλημα το οποίο κατά κύριο λόγο πρεσβεύει την ευγενή άμιλλα και τις κορυφαίες αθλητικές αξίες

Όλοι σήμερα αναφέρονται και σωστά στις επιτυχίες του Στέφανου, αλλά μας κάνει εντύπωση ότι μόλις τώρα οι όψιμοι υποστηρικτές του προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Με πικρία και όχι μόνο, θα έλεγα ότι αποτελεί ιδίωμα των μέτριων ανθρώπων να τα ρίχνουν, όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι, στη μεταφυσική. Κυρίως όταν διοικούν μέτριοι άνθρωποι, οι οποίοι όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι, εκείνοι  κοιτάζουν το δάχτυλο και όχι την μεγάλη εικόνα του σύμπαντος.

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τη σημασία που έχει η εκπαίδευση και η γνώση ως οι πιο σοβαρές παράμετροι στην εξέλιξη ενός δημιουργικού ταλέντου. Η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η διαδικασία της εκπαίδευσης και το πλαίσιο των κανόνων που όλα αυτά συμβαίνουν, είναι εκείνα που καθορίζουν την εξέλιξη και τους στόχους που τίθενται και αναπροσαρμόζονται κατά συγκυρία αλλά και κατά περίπτωση.

Θα μου επιτρέψετε να παραθέσω το μήνυμα που έστειλα προς τον Στέφανο, στις 12 Αυγούστου 2018, μετά τις εμφανίσεις του στο Τορόντο:

«Στέφανε, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις σου, συνέχισε απτόητος για την πορεία προς την κορυφή! Απέδειξες ότι, χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, όταν έχεις σχέδιο, πείσμα, σκληρή δουλειά και απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σου.
»Συγχαρητήρια Στέφανε και τώρα που είσαι στην κορυφή όλοι πλέον θα σε αναγνωρίσουν και θα σε σεβαστούν, καθώς έκανες ένα μεγάλο δώρο στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που αντιστέκεται, στην Ελλάδα που επιμένει.

»Καλή συνέχεια».

   Ειλικρινά σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την παρουσία σας και ελπίζω να ανταμώσουμε και πάλι αυτή τη φορά στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας!..

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής τόνισε στον χαιρετισμό του:

Η πόλη της Αγίας Παρασκευής απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο Αντισφαίρισης για τις επιτυχίες του και την τεράστια συμβολή του στην ανάδειξη των αθλητικών δρώμενων της Αγίας Παρασκευής, χάρη και στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου του, Γιάννη Σερκεδάκη. Είναι και ευθύνη μας και δέσμευσή μας και θέση μας και υποχρέωσή μας η άμεση δημιουργία αθλητικών γηπέδων τένις στο αθλητικό κέντρο Πευκακίων.

Ο Δήμος πρέπει να είναι έτοιμος με τις υποδομές του να αξιοποιήσει τον θρίαμβο του Στέφανου Τστσιπά, ώστε να μπορεί να  ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ανάπτυξης του αθλήματος, αλλά και την εξυπηρέτηση των αθλουμένων και των οικογενειών τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Τσιαμπας δήλωσε σχετικά:

Μετά τις επιτυχίες του Τσιτσιπά το Τένις θα γίνει πόλος  έλξης για πολλά παιδιά. Πρέπει ο Δήμος, με σωστό προγραμματισμό, να δημιουργήσει νέες  υποδομές για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Ο Δήμος πρέπει να προωθεί τη μαζική άθληση και να στηρίζει τον αγωνιστικό αθλητισμό. Πρέπει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του ΠΑΟΔΑΠ και να προκαλέσει την ευγενή άμιλλα με τους συλλόγους. Να μην  ανταγωνίζεται τους συλλόγους, αλλά να στέκεται δίπλα τους.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», Γιάννης Μυλωνάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:

Οι πολύχρονες προσπάθειες του προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, κύριου Γιάννη Σερκεδάκη, από τη μία και οι συνθήκες που έχουν ωριμάσει πλέον στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής από την άλλη,  έχουν αναδείξει την πόλη μας ως μία πόλη που αγαπά το τένις.

Αυτό από πλευράς του Δήμου, θα πρέπει να προχωρήσει η δημιουργία νέων γηπέδων αντισφαίρισης. Αυτό το χρωστάμε στον Όμιλο και το λέμε από τώρα για να μας κρίνετε μετά τις εκλογές και να δείτε εάν θα τα υλοποιήσουμε…

Ακολούθησαν οι απονομές και η κλήρωση των δώρων στους νικητές-τριες των τουρνουά HEAD#10 και CHRISTMAS OPEN:

HEAD#10
ΚΑΤ:

R1  1oς ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ,          2ος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
R2        ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤ. ,           ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.
MED   ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ         ΓΚΡΕΜΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓ.
OPEN  ΣΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ                   ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ ΓΕΡ.
14-39   ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ  ΟΡ                    ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
40-49  ΚΥΡΙΑΖΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ               ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΔΗΜ
W         ΝΤΑΣΙΟΥ ΟΛΓΑ                           ΤΣΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΜD     ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                        ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ ΓΕΡ.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.                          ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ  ΑΠΟΣΤ.
WD    ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ         ΠΑΝΟΥΚΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΙΣΛΑΡΟΥ ΓΙΑΣΜΙΝΑ                           ΤΣΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
MIX    ΣΤΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤ.                 ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔ.                            ΚΑΡΡΑΣ ΟΡΦΕΑΣ

CHRISTMAS OPEN
ΚΑΤ.

R1   1ος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΣ   2ος  ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
R2          ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤ.
MED      ΔΕΣΙΠΡΗΣ ΒΑΣ.                       ΛΙΟΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
OPEN    ΖΩΡΖΟΣ ΜΙΧ.                            ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
14-39     ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ ΓΕΡ.                    ΔΡΙΜΑΣ ΔΗΜ
40-49    ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.           ΔΡΙΜΑΣ ΔΗΜ.
W           ΝΤΑΣΙΟΥ ΟΛΓΑ                        ΤΣΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Οικονόμου Γιώργος και παρέλαβε ως δώρο μια Djokovic Backpack!

Στην κλήρωση των δώρων κέρδισαν:
ΡΑΚΕΤΑ: ΝΤΑΣΙΟΥ ΟΛΓΑ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 50 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ: ΖΩΡΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet