Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τους πεσόντες στα Ίμια τίμησε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

0
379 Προβολές

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια το 1996, τον αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, και τον σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό, που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ως ένδειξη χρέους απέναντι στους τρεις ήρωες που υπερασπίστηκαν με πίστη και αφοσίωση τη σημαία μας και την πατρίδα μας.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» με ομιλητές τον αντιναύαρχο ε.α. κ. Τσέτη, τον αντιστράτηγο ε.α. κ. Κρασσά και τον κοσμήτορα του Αρχείου Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, ενώ στον εκθεσιακό χώρο υπήρχε φωτογραφικό υλικό του αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υπό τη διεύθυνση της Πόπης Μάλφα.

Σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 έγινε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, όπου στεφάνι κατέθεσαν ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αρχιπλοίαρχος κ. Καβουλάκος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, Μαρία Δημάκου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up