Τα… ατού του Τζ. Τζάκσον που τον έφεραν στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Τα… ατού του Τζ. Τζάκσον που τον έφεραν στην Κηφισιά

Ο 24χρονος Τζάστιν Τζάκσον έσυρε τον χορό των Αμερικανών που θα φορέσουν την φανέλα της ΑΕΝΚ την επόμενη περίοδο και ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, αναλύει -στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κηφισιά ορισμένα από τα στοιχεία που διέκρινε το προπονητικό επιτελείο ώστε να προχωρήσει στην τελική επιλογή τού παίκτη.

“Αν υπάρχει κάτι που κάνει τον Τζάστιν ξεχωριστό αυτό είναι πρώτα από όλα οι αμυντικές του ικανότητες. Τα αθλητικά του προσόντα και η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο κεντρίζουν αμέσως την προσοχή και τον βοηθούν να είναι συνεπής και σταθερός στο πίσω μέρος του γηπέδου, με φανερή ειδικότητα στα μπλοκ, όπως προδίδει και η στατιστική του (2,9 κοψίματα σε 27,8 λεπτά ανά αγώνα).

Είναι ικανός ριμπάουντερ και συνδυάζει στην άμυνα ουσία με θέαμα. Εκτιμώ ότι είναι ένα παιδί που θα ομορφύνει το πρωτάθλημά μας, βγάζοντας ωραίες φάσεις στο παρκέ.

Eπιθετικά έχει τα στοιχεία που θέλαμε στο παιχνίδι μας και αποτέλεσαν μέρος της στρατηγικής και τα προηγούμενα χρόνια κι από τη στιγμή που το μοντέλο είναι πετυχημένο, δεν χρειαζόταν να το αλλάξουμε αλλά να το εξελίξουμε κι άλλο. Ο Τζάκσον έχει το ταλέντο για να υποστηρίξει το παιχνίδι που αρέσει στον κόουτς και σε συνδυασμό με το υψηλό κίνητρό του να καθιερωθεί στον επαγγελματικό χώρο, καθιστούν όλο το πακέτο ελκυστικό.

Ελπίζουμε να έχει υγεία και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από το κολέγιο και ίσως χρειαστεί χρόνο ώστε να προσαρμοστεί σε ένα άλλο στιλ παιχνιδιού”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet