Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού «Η Αποκατάστασις»
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού «Η Αποκατάστασις»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τιμητικές διακρίσεις, αλλά και αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. και Ε.Σ. Συνεταιρισμού «Η Αποκατάστασις» ΣΠΕ Άστυ Αιγυπτιωτών στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του «Άστεως Ελλήνων Αιγυπτιωτών».

Εκτός των μελών του συνεταιρισμού, εκ των προσκληθέντων παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε. Κούτση, Ι. Παντελεάκη, Ν. Χιωτάκη, Π. Ραυτόπουλο, Δ. Λιανό, Γ. Σκορδίλη, Γ. Παπαδόπουλο και η κοινοτική σύμβουλος Λ. Δραγώνα, οι πρόεδροι Συλλόγων «Τροβαδούρων», Ο. Καλού και «Κάτω Κηφισιάς», Θ. Κοτόπουλος, οι κ. Ι. Μελάς και Λ. Ρακιτζής.

Μετά την εκλογή των προεδρείων της Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής των αρχαιρεσιών και το καλωσόρισμα των παρισταμένων ακολούθησε προ των θεμάτων της Η.Δ. η ανάγνωση επιστολής παραιτήσεως και μη συμμετοχής στις αρχαιρεσίες για προσωπικούς λόγους του από το 1989 διατελέσαντος προέδρου του Δ.Σ., Γεωργίου Οικονομίδη.

Σε κλίμα συγκινήσεως τόσο ο προεδρεύων της Γ.Σ., Μ. Μάστρακας, μετά των παρισταμένων μελών του Συνεταιρισμού όσο και οι καλεσμένοι εκ του Δήμου και Συλλόγων έπλεξαν το εγκώμιο για την επί 30 χρόνια σημαντική και ανιδιοτελή προσφορά του. Επίσης, η Γ.Σ. ομόφωνα και με χειροκροτήματα ενέκρινε την πρόταση όπως το νέο Δ.Σ. του απονείμει τιμής ένεκεν τον τίτλο του επιτίμου προέδρου.

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των διατελεσάντων προέδρων και μελών Δ.Σ. και Ε.Σ.

Ακολούθησε η εξέταση των θεμάτων της Η.Δ. ήτοι: πεπραγμένα & έγκριση ισολογισμού 2018 – προϋπολογισμού 2019, απαλλαγή Δ.Σ. μετά από σχετικό έλεγχο της Ε.Σ., τιμητική διάκριση στον σπουδαστή Μάρκο Γαδ, κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τυχερό τον κ. Γ. Κούρτελη και αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. / Ε.Σ. στην τριεετία 2019 – 2012 που διεξήχθη άψογα με πλήρη τάξη.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας και την τυπική επικύρωση των αποτελεσμάτων ακολούθησε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 η σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. και Ε.Σ. μετά από πρόσκληση του πρωτεύσαντος, Π. Αποστολάκου.

Ακολούθησε λίαν εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και επισημάνσεων για την ανάθεση των καθηκόντων ως προβλέπεται στο Καταστατικό και προέκυψαν τα ακόλουθα:

Για το Δ.Σ.: πρόεδρος: Μ. Μάστρακας, αντιπρόεδρος: Α. Μπακάλης, γ. γραμματέας: Π. Αποστολάκος, ταμίας: Ι. Τόλιος και σύμβουλοι: Μ. Δεληπαράσχου, Κ. Τσιριγκούλη και Ι. Σταματίου.

Για το Ε.Σ.: πρόεδρος: Ι. Γαδ και μέλη: Α. Κιούση, Ν. Μολιώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet