Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Μπροστά Μαζί
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Μπροστά Μαζί

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019  η παράταξη Μπροστά Μαζί του υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκου πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Το κέντρο «Σερίφης» στην πλατεία Πεντέλης γέμισε από νωρίς, και πολλοί κάτοικοι των Μελισσίων, της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λευτέρη Κοντουλάκου.

Ο ίδιος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «φανερά συγκινημένος που βρισκόταν ανάμεσα σε ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει από τα παιδικά του χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από εδώ, από την Πεντέλη θέλω να στείλω το μήνυμα ότι πρέπει πια ο Δήμος να αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες ισότιμα, χωρίς παιδιά και αποπαίδια, χωρίς να χωριζόμαστε σε Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες. Κι αυτό εμείς θα το κάνουμε πράξη, γι΄ αυτό και το όνομα του συνδυασμού μας είναι Μπροστά Μαζί.

»ΜΠΡΟΣΤΑ, γιατί δεν μας νοιάζει να κοιτάμε πίσω. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το χθες. Θέλουμε μόνο να προχωράμε. Κάθε μέρα και λίγο περισσότερο.

»ΜΑΖΙ, γιατί κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον Δήμο μόνος του. Χρειάζεται να ενώσουμε δυνάμεις. Και να βάλουμε το κοινό καλό πάνω από προσωπικά συμφέροντα. Τέλος στην “ενός ανδρός αρχή”».

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται, καθώς και στην εικοσαετή θητεία του κ. Στεργίου στη διοίκηση του Δήμου, λέγοντας:

«Δεν το λέω εγώ. Οι συμπολίτες μας το λένε. Ο κ. Στεργίου ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. 20 χρόνια είναι αρκετά! Κούρασε και κουράστηκε, αυτό συζητάμε όλοι μεταξύ μας. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι αντικειμενική πραγματικότητα.

»Τον κ. Στεργίου τον γνωρίζω καλά, και από την καλή και από την ανάποδη. Η κριτική που θα ασκήσω στο πρόσωπό του θα είναι καθαρά πολιτική, με σεβασμό στο πρόσωπό του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος καταφέρεται προσβλητικά με χτυπήματα κάτω από τη μέση προς εμένα, θίγοντας την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να θίξω την οικογένεια του δημάρχου ή τον ίδιο προσωπικά, δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Εμείς ως παράταξη θα απαντήσουμε με την ομάδα μας και με το πρόγραμμά μας, αυτό είναι το όπλο μας. Θα απαντήσουμε μαζί με όλους εσάς».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού ευλόγησε ο πάτερ Φραγκίσκος από τον Άγιο Σεραφείμ, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν και έδωσαν ευχές στον Λευτέρη Κοντουλάκο, ο πρώην υπουργός Υγείας Αθανάσιος Γιαννόπουλος, η Μελισσιώτισσα βουλευτής της Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο αναπληρωτής Τύπου και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα, Νίκος Ρωμανός, η Πεντελιώτισσα και υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα, Πολυτίμη Λεονάρδου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ., Φώτης Φωτίου, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και Πεντελιώτισσα Φωτεινή Βρύνα, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη, Ασημίνα (Μανίνα) Ζαννή, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, Νίκος Σαντοριναίος και Ιωάννης Κατσαγκόλης, καθώς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Νεκτάριος Καλαντζής και Μάνος Μαυρικάκης.

Σε ανακοίνωση της παράταξης επισημαίνεται ότι «ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία παλαιών Πεντελιωτών, που έχουν ζήσει την ιστορία και την ανάπτυξη της Πεντέλης τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια και σήμερα συντάσσονται στο πλευρό του Λευτέρη Κοντουλάκου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet