Γ. Πατούλης: Εργαζόμαστε με όραμα και σχέδιο για την επανεκκίνηση στην Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Εργαζόμαστε με όραμα και σχέδιο για την επανεκκίνηση στην Αττική

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργο Πατούλης παραβρέθηκε χθες στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και στις εκδηλώσεις της εταιρείας Accurate, του Πολυϊατρίου Health expert και της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην κοπή της πίτας στη Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα, αναφέρθηκε στις παθογένειες και γενικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αττικής και υπογράμμισε ότι ως αυριανός περιφερειάρχης, με όραμα και σχέδιο, δίνει υπόσχεση ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου η Αττική να κάνει μια Νέα Αρχή για την ανάπτυξη.

Στην εκδήλωση της Accurate Health Auditing & Consulting A.E.,  η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατροασφαλιστικών, συμβουλευτικών και ιατρικών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, εξήρε το επιστημονικό έργο της εταιρείας και διατύπωσε την ευχή να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν να γίνει η Αττική κέντρο ευεξίας και τουρισμού υγείας.

«Έχει έρθει η ώρα η Αττική να γυρίσει σελίδα. Στην προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνησή της Αττικής μπαίνω “πιλότος” και ζητώ να είστε συνοδοιπόροι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που στην εταιρεία Accurate είναι πρόεδρος ο φίλος και συμφοιτητής του Σωτήρης Παπασπυρόπουλος.

Στην αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών για την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και ευεξίας στην Αττική αναφέρθηκε ο κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση του  Πολυϊατρείου Health expert στο οποίο είναι επιστημονικός υπεύθυνος ο Φώτης Πατσουράκος. «Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η Αττική ένα κέντρο ανάπτυξης της υγείας, της ευεξίας και του τουρισμού υγείας. Μετά τη 19η Μαΐου 2019 θα προχωρήσουμε μαζί για να υλοποιήσουμε ένα όραμα ανάπτυξης, προκειμένου οι νέοι μας να μπορέσουν να παραμείνουν στη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο πολιτισμός, η παράδοση και η υπεράσπιση των αξιών μας αποτελούν σημαντικά εφόδια τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν μια προστιθέμενη αξία στο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως δήμαρχος και ως αυριανός περιφερειάρχης δεσμεύομαι ότι θα είμαι αρωγός των ενώσεων και των ανθρώπων που εργάζονται για την πολιτιστική ανάπτυξη και τη διάσωση των παραδόσεών μας». Τη σχετική επισήμανση έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών Ρεθύμνου Κρήτης. Ο κ. Πατούλης εξέφρασε επίσης τη συγκίνησή του καθώς, όπως ανέφερε, έλκει την καταγωγή του από το Ρέθυμνο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet