Ένωσαν δυνάμεις Δέσποινα Θωμαΐδου και Άρης Χατζησαββίδης
Πολιτική

Ένωσαν δυνάμεις Δέσποινα Θωμαΐδου και Άρης Χατζησαββίδης

Τη συστράτευσή του με την παράταξη Δύναμη Προοπτικής ανακοίνωσε επισήμως ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος, Άρης Χατζησαββίδης που ενώνει τις δυνάμεις του με την επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Προοπτικής, Δέσποινα Θωμαΐδου, για τη διεκδίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σε κλίμα συσπείρωσης δυνάμεων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1η Φεβρουαρίου 2019 η κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οιδύο επικεφαλής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Άρης Χατζησαββίδης τόνισε ότι «η απόφαση αυτή είναι απόρροια της σκέψης ότι πάνω από όλα προέχει το συμφέρον της πόλης». Όπως χαρακτηριστικά είπε «αυτός είναι και ο λόγος της συγκεκριμένης σύμπραξης» και συμπλήρωσε ότι με την κ. Θωμαΐδου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, τους συνδέουν δε στενοί δεσμοί φιλίας.

Από την πλευρά της, η υποψήφια δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, καλωσόρισε τον κ. Χατζησαββίδη και γνωστοποίησε ότι τα στελέχη της παράταξης βρίσκονται σε διαβούλευση για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος με ουσιαστικές και ρεαλιστικές προτάσεις με προτεραιότητα τη βελτίωσης της καθημερινότητας του δημότη.

Η συμπόρευση του Άρη Χατζησαββίδη με την Δέσποινα Θωμαΐδου ακολούθησε την αντίστοιχη επιλογή του Κώστα Κουλούρη, με αποτέλεσμα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης της κ. Θωμαΐδου, «να επιβεβαιώνεται το πολιτικό ρεύμα που έχει δημιουργήσει η Δύναμη Προοπτικής, εμφανιζόμενη πιο δυνατή από ποτέ για την διεκδίκηση του δημαρχίας στη Νέα Ιωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet