Γ. Πατούλης: Καταρτίζουμε ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στην Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Καταρτίζουμε ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στην Αττική

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες της Αττικής είχε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε τις περιοχές του Μαραθώνα, της Αθήνας και του Αμαρουσίου.

Ο Γ. Πατούλης, σε χαιρετισμό του σε κοπή πίτας φίλων στον Μαραθώνα, είχε τη ευκαιρία να αναφερθεί στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, η οποία, όπως υπογράμμισε, «μπορεί να αποτελέσει τουριστικό προορισμό και κέντρο ευεξίας».

Αναφερόμενος στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και στο πρόβλημα που έχει προκύψει στο Γραμματικό, επισήμανε ότι «οι περιοχές της Αττικής δεν είναι σκουπιδότοποι. Το Γραμματικό, όπως και άλλες περιοχές της Αττικής είναι περιοχές που θα πρέπει να εργαστούμε για να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης».

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια, ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να παρουσιάσει τις κεντρικές θέσεις του για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την αντιμετώπιση του προβλήματος των αποβλήτων στην Αττική.

Ο κ. Πατούλης συμμετείχε επίσης σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Κυψέλη, καθώς και στο Μαρούσι. Επιπλέον, παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών ΣΤ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών.

Αφού χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ως «ιδιαίτερα παραγωγική», υπογράμμισε ότι  μέχρι τον Μάιο, ως επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, θα επισκεφθεί κάθε σημείο της Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί από τους πολίτες, τους εκπροσώπους των φορέων, αλλά και από τους ανθρώπους του επιχειρείν για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφασίσουμε για τις ζωές μας. Με αίσθημα ευθύνης, καταρτίζουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα βάζει τέλος στην παθογένεια, με στόχο να κερδίσουμε το στοίχημα την αναπτυξιακής επανεκκίνησης και της παραμονής των νέων ανθρώπων στη χώρα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Την 1η  Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να τη βγάλουμε από την παρακμή και να την οδηγήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet