Λ. Μαγιάκης: Είχαμε προειδοποιήσει για τις καθυστερήσεις του έργου στην πλ. Ευτέρπης
Ποιότητα Ζωής

Λ. Μαγιάκης: Είχαμε προειδοποιήσει για τις καθυστερήσεις του έργου στην πλ. Ευτέρπης

Δήλωση για το υπό κατασκευή πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, ο οποίος τονίζει ότι η παράταξή του είχε προειδοποιήσει για τις καθυστερήσεις στην αποπεράτωση του έργου.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μαγιάκη:

Είχαμε προειδοποιήσει τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους εμπόρους του Κέντρου ότι το έργο του γκαράζ της Ευτέρπης δεν θα παραδιδόταν στις συμβατικές προθεσμίες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της δημοτικής Αρχής Πατούλη.

Εκτός από την τετράμηνη καθυστέρηση η δημοτική αρχή σπατάλησε και 500.000 ευρώ από πόρους του Δήμου για συμπληρωματικά έργα στην επιφάνεια της πλατείας.

Τελικός στόχος να δώσει «προίκα» στον εργολάβο αναψυκτήριο 60 τ.μ πάνω στην πλατεία, κατά παράβαση κάθε πολεοδομικής νομοθεσίας.

Το όργιο αυθαιρεσίας, σπατάλης, ευνοιοκρατίας και αδιαφορίας για τις ανάγκες των κατοίκων και εμπόρων δεν έχει προηγούμενο.

Και αυτό δεν το χρεώνεται μόνο η διοίκηση Πατούλη, αλλά το κληρονομούν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι που περιλαμβάνουν στα ψηφοδέλτια δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν όλες τις παραπάνω άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος των συμφερόντων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet