Το πρώτο επίσημο «ραντεβού» της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 με τους δημότες
Πολιτική

Το πρώτο επίσημο «ραντεβού» της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 με τους δημότες

Το πρώτο επίσημο «ραντεβού» της με τους δημότες δίνει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 18.30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ξεκίνησε τη δράση της τον Ιούνιο του 2014! Δικαιωματικά, λοιπόν, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι έχουμε ήδη τη δική μας ιστορία στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας. Μέσα σε  αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια η παρουσία μας ήταν έντονη και πολυσχιδής σε κάθε επίπεδο. Οι παρεμβάσεις μας, οι δράσεις μας και η προσφορά μας είναι από όλους ομολογούμενα ασυνήθιστη. Δουλέψαμε και δουλεύουμε πολύ με κοινό μας στόχο τις δημοτικές εκλογές του 2019, ένα έτος που το περιμέναμε με υπομονή και καρτερία πολύ.

Πιστεύουμε ότι ο χρόνος ωρίμασε και ήρθε η ώρα για να παρουσιαστούμε ενώπιον των συμπολιτών μας και με κάθε επισημότητα να παρουσιάσουμε τη δράση μας και την όλη πορεία μας αυτά τα χρόνια που πέρασαν στην πόλη που αγαπάμε ερωτικά και το έχουμε δείξει ανάγλυφα αυτό.

Επιλέξαμε, λοιπόν, να σταθούμε με παρρησία και ειλικρίνεια μπροστά στους συμπολίτες μας για να τους κάνουμε κοινωνούς του οράματός μας για τον Δήμο μας.

Έτσι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 18.30, σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για την πρώτη επίσημη συνάντηση μαζί σας, στην οποία ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου θα παρουσιάσει το όραμά του για την πόλη μας, το όραμα όλων μας, δηλαδή, για τον Δήμο μας τη νέα τετραετία που έρχεται 2019-2023!

Στην εκδήλωσή μας αυτή οι συμπολίτες μας, μέσα από τα σχετικά video που θα προβληθούν, θα συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της εργασίας που μέχρι σήμερα έχει γίνει με συνέπεια και ειλικρίνεια, χωρίς υπερβολές ή ψεύτικες τυμπανοκρουσίες! Θα συνειδητοποιήσουν πως η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, ξεκινώντας από μηδενική αφετηρία, έχει ήδη μπει στις καρδιές των συμπολιτών μας με τα όσα πρεσβεύει και υποστηρίζει ασυνθηκολόγητα τόσα χρόνια τώρα.

Πρέπει να υποστηρίξουμε και αυτό το λέμε με παρρησία και ειλικρίνεια, ότι η Κίνησή μας δεν έχει καμία απολύτως κομματική στήριξη ούτε  εξάρτηση. Είμαστε πολίτες αυτής της πόλης που ενωθήκαμε με στόχο και κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για την πόλη μας, υποσχόμενοι πως έχουμε ασυμβίβαστα να προσφέρουμε πολλά.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο επικεφαλής της παράταξής μας θα παρουσιάσει τους εμφανείς και αφανείς συνεργάτες του που, επί πέντε χρόνια, δούλεψαν και εξακολουθούν να δουλεύουν με συνέπεια και ενότητα για τον τελικό μας στόχο.

Την εκδήλωσή μας αυτή θα πλαισιώσει ψυχαγωγικά για όλους τους νέους  και ώριμους νέους το καταξιωμένο συγκρότημα VEGAS, που θα μας χαρίσει κάποιες στιγμές αναψυχής που όλοι μας αναμφισβήτητα έχουμε ανάγκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος κ. Ιωάννου και οι συνεργάτες του σας υπόσχονται μια όμορφη βραδιά στην πόλη μας, με στόχο την ειλικρινή ενημέρωση.

Σας περιμένουμε όλους με πολύ αγάπη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet