Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις ευχές του στα μέλη για τη νέα χρονιά μαζί με την υπόσχεση ότι το Μαρούσι θα συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του και ως επόμενου περιφερειάρχη Αττικής.

Στην κατάμεστη αίθουσα από φίλους της Ένωσης ο κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε Υγεία και μία Δημιουργική Νέα Χρονιά με καλύτερες προοπτικές για το 2019, μία χρονιά που με επίκεντρο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αποτελεί, όπως είπε, ορόσημο για μία νέα αρχή για την Αττική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής ευχαρίστησε τον δήμαρχο που σταθερά όλα τα χρόνια στηρίζει το έργο του συλλόγου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διεκδίκηση του αξιώματος του περιφερειάρχη Αττικής.

Τις ευχές της στους παρευρισκομένους έδωσε και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Εκτός από τον γενικό γραμματέα της Ένωσης και δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Θανάση Βλαχοπιώτη, στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Ευθύμης Τσίγκας, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Μιχάλης Ρούσσος και Κώστας Ρώτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet