Συνάντηση της παράταξης Πεντέλη 2020 με το Δ.Σ. του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση της παράταξης Πεντέλη 2020 με το Δ.Σ. του ΚΑΟ Μελισσίων

Συνάντηση με τον πρόεδρο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΟ Μελισσίων είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη 2020 και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Άντα Μπούσουλα.

Στη δίωρη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του ΚΑΟΜ ενημέρωσε λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία΄του συλλόγου, τα οικονομικά μεγέθη του, τις επιτυχίες του, τις καινοτόμες δράσεις του (baby athlete), αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα συντήρησης των υποδομών και επάρκεια τους για τα πολυπληθή τμήματά τους.

Από την πλευρά του ο κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου του ΚΑΟΜ, διατύπωσε την αναγκαιότητα ίσης μεταχείρισης των τοπικών αθλητικών συλλόγων από τη δημοτική αρχή, καθώς, όπως είπε, «και της ολιστικής (και όχι κατ΄ επιλογή) προσέγγισης στα θέματα αθλητικής πολιτικής».

Σύμφωνα με την παράταξη, η συνάντηση έληξε σε πολύ καλό κλίμα με την υπόσχεση να επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet