Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση.

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας και ο συνδυασμός Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση ευχαριστούν τους πολίτες της Μεταμόρφωσης που παρέστησαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός επισημαίνει τα εξής:

Η μαζική και θερμή παρουσία σας αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ώστε να αλλάξουμε την πόλη μας. Θα θέλαμε, παράλληλα, να ευχαριστήσουμε και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην εκδήλωση, αλλά μας προσφέρουν καθημερινά την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στο κρίσιμο εγχείρημα που επιχειρούμε, για να δώσουμε μία σύγχρονη ταυτότητα στη Μεταμόρφωση.

Τέλος θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Μιχάλη Χαρίση, ο οποίος μας τίμησε μέσω της συγκινητικής επιστολής του.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Νέοι Ορίζοντες, αφού ευχήθηκε από καρδίας καλή χρονιά, εξέφρασε την ελπίδα του για έναν έντιμο και νικηφόρο για την πόλη μας προεκλογικό αγώνα. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μιχάλη Χαρίση έχει ως εξής:

Επ΄ ευκαιρία της κοπής της πίτας του συνδυασμού Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, ο Μιχάλης Χαρίσης και οι Νέοι Ορίζοντες σας εύχονται από καρδίας καλή χρονιά και έναν έντιμο και νικηφόρο για την πόλη μας προεκλογικό αγώνα. Ο Στράτος Σαραούδας που εκπροσωπεί την παράταξη υπήρξε και είχα την τύχη να είναι μαθητής μου. Το ήθος του, λοιπόν, και η οξυδέρκειά του, θεωρώ ότι είναι εγγύηση και πρόδρομος θετικών εξελίξεων για την πόλη μας. Να είστε όλοι καλά, γιατί η πόλη μας, μας χρειάζεται όλους δυνατούς και με καθαρό μυαλό για να την υπηρετήσουμε και να την αλλάξουμε. Με δράσεις, οράματα και προγράμματα που θα επιφέρουν τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας.

Μετά τιμής

Μιχάλης Χαρίσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet