Γ. Θεοδωρακόπουλος: Χωρίς γιατρό τα ΚΑΠΗ για η δημοτική αρχή δεν ψήφισε έγκαιρα Προϋπολογισμό
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Χωρίς γιατρό τα ΚΑΠΗ για η δημοτική αρχή δεν ψήφισε έγκαιρα Προϋπολογισμό

«Τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης έμειναν χωρίς γιατρό γιατί η δημοτική αρχή ξέχασε να ψηφίσει έγκαιρα τον Προϋπολογισμό» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξη Συμμαχία Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Κατηγορώντας τη δημοτική αρχή του Τάσου Μαυρίδη, για τη μη έγκαιρη συζήτηση του προϋπολογισμού έτους 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η παράταξη επισημαίνει:

Γράφαμε πριν από 20 ημέρες για τα τεράστια προβλήματα δυσλειτουργίας του Δήμου μας εξ αιτίας του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος οδηγεί την πόλη μας στον κατήφορο. Αφορμή ήταν η ανικανότητα της πλειοψηφίας να φέρει εγκαίρως στο Δημοτικό Συμβούλιο τον προϋπολογισμό του 2019, ο οποίος ψηφίστηκε στα μέσα του Ιανουαρίου αντί να ψηφιστεί έως τις 15 Νοεμβρίου που αναφέρει ο νόμος.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδοθεί στις 15 Ιανουαρίου, αλλά και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε εκείνη την ημέρα ο δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σημείωνε:

«Θα στοιχίσει ακριβά στους δημότες αυτή η απαράδεκτη καθυστέρηση, γιατί οι συνέπειες στη λειτουργία του Δήμου είναι μεγάλες. Γιατί η σημερινή έγκρισή του δεν σημαίνει αυτόματη έγκρισή του. Μπορεί να πάρει κι έναν μήνα».

Ήδη αυτή την ανικανότητα του δημάρχου κ. Μαυρίδη και των στενών του συνεργατών την πληρώνουν τα 2.000 μέλη των ΚΑΠΗ που δεν έχουν από την αρχή του χρόνου γιατρό για τα φάρμακά τους. Οι διαμαρτυρίες των μελών που ζουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση είναι πλέον έντονες. Τέτοια εγκατάλειψη στα ΚΑΠΗ δεν την περίμενε κανένας.

«Ας ευχηθούμε να γίνει κάτι γρήγορα. Αυτή η αντιμετώπιση της τρίτης ηλικίας δεν έχει προηγούμενο. Κρίμα…» σχολίασε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet