Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου

Εκατοντάδες Χαλανδραίοι και Χαλανδραίες συναντήθηκαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοικούσας δημοτικής παράταξης, Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, ύστερα από ανοιχτή πρόσκληση του δημάρχου.

Η γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ZOO, ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από το γυναικείο σύνολο Αναφανδόν. Οι πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την πόλη, ενημερώθηκαν για το έργο της διοικούσας παράταξης ενώ, εν όψει εκλογών και ύστερα από την πρόσφατη ανακοίνωση της Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου για την εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου, δήλωσαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, την υποστήριξή τους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κόβοντας την πίτα, μίλησε για τα σημαντικά έργα που έγιναν επί των ημερών του, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης και όλους τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές του για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος της διοίκησης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συμβολή των εργαζομένων στην προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής Αννέτα Καββαδία, ο βουλευτής – πρώην υπουργός, Νίκος Τόσκας, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης όπως και κάτοικοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet