Νέες σκακιστικές επιτυχίες για τις ομάδες του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Νέες σκακιστικές επιτυχίες για τις ομάδες του «Αριστοτέλη»

Συνέχεια στις επιτυχίες τους  έδωσαν οι δύο ομάδες του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις σκακιστικές αναμετρήσεις για τα Πρωταθλήματα Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής και «Αττικής Φιλίας» την πορεία τους για την κορυφή.

Η 1η Ομάδα για το Πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής αναδείχτηκε ισόπαλη με τους πανίσχυρους Μαχητές Κερατσινίου με σκορ 4 – 4 εκτός έδρας και παρέμεινε αήττητη στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς σε ισοβαθμία με την επίσης αήττητη αντίπαλό της. Νίκες σημείωσαν οι Πολυζώης ΝτελήςΑναστάσης ΒάσσηςΜιχάλης Βάσσης, ενώ ισόπαλοι αναδείχτηκαν οι Νίκος Σιώμος και Πέτρος Παναγιωτάκος.

Η 2η Ομάδα επιβλήθηκε του Λεύκιππου Βάρης με σκορ 3 – 2,5 για το Πρωτάθλημα «Αττικής Φιλίας» και βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με 3 νίκες σε 4 αγώνες έχοντας 6 βαθμούς. Τις νίκες πέτυχαν οι Αλέξανδρος Ζάκκας, Βασίλης Κολώνιας και Ντότσι Μάρκο.

Την προσεχή Κυριακή οι ομάδες του «Αριστοτέλη» αγωνίζονται εντός έδρας με το Ίλιον και την πρωτοπόρο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet