Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Όταν οι παρατάξεις μηρυκάζουν… τις δικές μας επισημάνσεις
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Όταν οι παρατάξεις μηρυκάζουν… τις δικές μας επισημάνσεις

Ότι οι άλλες παρατάξεις «μηρυκάζουν» τις επισημάνσεις τις επισημαίνει με ανακοίνωσή της η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Η παράταξη αναφέρεται συγκεκριμένα σε παρεμβάσεις της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Έφης Τσεκούρα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Όταν οι παρατάξεις μηρυκάζουν… τις δικές μας επισημάνσεις

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Φεβρουαρίου 2019 και εκτός ημερησίας διατάξεως η δημοτική σύμβουλος κ. Τσεκούρα Έφη ανέφερε κάποιες επισημάνσεις, τις οποίες άλλωστε πολλές φορές μέχρι τώρα η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχει επισημάνει. Η δημοτική σύμβουλος ανέφερε αρχικά το θέμα των ξεχωριστών παρελάσεων για το οποίο θεωρούμε πως το έχουμε επισημάνει και για το οποίο εδώ και δύο χρόνια έχουμε αρθρογραφήσει σχετικά με παρρησία και πάθος.

Στη συνέχεια η κ. Τσεκούρα επεσήμανε το μέγιστο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απουσία ιατρών στα ΚΑΠΗ της πόλης μας,  εξαιτίας της αδυναμίας από τη δημοτική Αρχή να υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις, λόγω καθυστερημένης έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2019. Ένα θέμα που το αναδείξαμε με ιδιαίτερη ανησυχία για τα μέλη του ΚΑΠΗ και πιο συγκεκριμένα γι΄ αυτά που αδυνατούν να στραφούν σε ιδιώτες ιατρούς.

Επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Τσεκούρα ανέφερε, κι αυτό σε πρώτη επισήμανσή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα της οροφής της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό όπου γίνονται διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΠΕΑΠ, μικρό μέρος της οποίας υποχώρησε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, χωρίς φυσικά τραυματισμούς. Πολύ σοβαρό το θέμα και φυσικά εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους.

Επίσης, τόνισε τη σοβαρότητα του θέματος του καφεκοπτείου στη Λυκόβρυση. Ένα θέμα που ταλαιπωρεί μέγιστο αριθμό κατοίκων της περιοχής. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η οσμή που αναδύεται στην πόλη από το καφεκοπτείο είναι ανυπόφορη. Όμως η ενεργή συμμετοχή των δημοτών έφερε το θέμα έως το γραφείο του υπουργού Περιβάλλοντος και έπεται συνέχεια..

Είναι απορίας άξιο πώς όλες αυτές οι επισημάνσεις μας προς το Δημοτικό Συμβούλιο λανσάρονται από δημοτικές παρατάξεις ως πρωτόγνωρες εντοπίσεις, για λόγους που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, δείχνοντας δυστυχώς τη γραφικότητά τους!!! Το όψιμο ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα της πόλης μας εξαντλείται σε άγονους μηρυκαστικούς πρωταθλητισμούς ενημέρωσης!!! Να είναι βέβαιοι πως οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά να εκτιμούν το γνήσιο και αληθινό ενδιαφέρον από το επίπλαστο ψηφοθηρικό!!!

Και θα αποδώσουν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet