Ισχυρή γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου
Πολιτική

Ισχυρή γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου

Τέσσερις γυναίκες είναι οι πρώτες νέες υποψήφιες που θα έχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, στις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Οι τέσσερις κυρίες προέρχονται από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό χώρο και είναι:

Η  κ. Λαμπρινή Κώτση, επιχειρηματίας και  υπεύθυνη  Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνική εταιρεία στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού.

Η κ. Όλγα Μπελιμπασάκη, ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, στέλεχος στο τμήμα Προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Η κ. Χαρά Σκάρπου, στέλεχος στη διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΔΕΗ, με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Εφήβων.

Η κ. Ιωάννα Χατζηγιάνογλου, δικηγόρος, με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, το προσφυγικό και το μεταναστευτικό δίκαιο.

Οι υποψήφιες έχουν έντονη κοινωνική δράση και έχουν συμμετάσχει στα κοινά του Ηρακλείου ως μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Συλλόγων και Ομίλων Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού.

Κατά τη συνάντησή τους με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, οι υποψήφιες εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου και να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ηράκλειο να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά.

Επίσης, αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που απασχολούν και τις ίδιες για την πόλη στην οποία ζουν και δημιουργούν.

Τέλος, συμφώνησαν ότι ο κοινός στόχος που τις ενώνει σε αυτήν την προσπάθεια είναι «να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης με τη συνεισφορά της γνώσης και της εμπειρίας όλων όσων μπορούν και θέλουν να προσφέρουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet