Πάνος Βραχνός: Στηρίζουμε το έργο του συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»
Ποιότητα Ζωής

Πάνος Βραχνός: Στηρίζουμε το έργο του συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»

Την αμέριστη στήριξή του προς τον Σύλλογο «Φίλοι του Δάσους Συγγρού», «για την άοκνη και πολύχρονη προσπάθεια που καταβάλλει για την προστασία του δάσους Συγγρού» εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός, απευθύνοντας  χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Ο κ. Βραχνός συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου, Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυσχιδή δράση και τα επιτεύγματα του Συλλόγου, ο οποίος στα 15 χρόνια λειτουργίας του έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία  του περιβάλλοντος και του μοναδικού αυτού πνεύμονα πρασίνου της Αττικής, αλλά και στην ανάδειξη του σημαντικού – για τη γεωργία –  κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού.

Παράλληλα, ενόψει της κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού του, Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, που θα παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου μήνα ο κ. Βραχνός ζήτησε τις προτάσεις του Συλλόγου για τη φύλαξη, τον καθαρισμό και την πυρασφάλεια του δάσους.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέττες: α) Αρωγής, στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, 2) Αρμονικής συνεργασίας, στον διευθυντή του ΙΓΕ, Γιώργο Μπαλουτή, 3) Εθελοντισμού, στον κ. Τάκη Μηλιό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet