Παιδιά του αθλητικού συλλόγου «Girls Team Galanopoulou» τίμησε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Παιδιά του αθλητικού συλλόγου «Girls Team Galanopoulou» τίμησε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου στίβου «Girls Team Galanopoulou» για την εθελοντική υποστήριξη αθλητικών πρωτοβουλιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, κατά την παρουσία της στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και τη βράβευση σημαντικών εκπροσώπων από τον χώρο του αθλητισμού.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, η κ. Πατούλη συνεχάρη την πρόεδρο Χριστίνα Γαλανοπούλου, για τη δραστηριοποίηση και την εθελοντική προσφορά του Συλλόγου, αλλά και την ΚΕΔΑ που δίνει βήμα και στηρίζει το έργο συλλόγων που προάγουν την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

«Στηρίζουμε τους φορείς και τις πρωτοβουλίες που προσφέρουν κίνητρα στα παιδιά και στους νέους μας για να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, για να συνδέουν τη ζωή τους με τον αθλητισμό και τα οφέλη του, συμβάλλοντας σε μία υγιή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη, μακριά από πειρασμούς και κινδύνους που τους αποπροσανατολίζουν. Ειδικά όταν η άθληση συνδυάζεται και με τον εθελοντισμό συνθέτουν ένα δίπτυχο – πρότυπο ζωής» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet