Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Χρήστος Αναστάσης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Χρήστος Αναστάσης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 θα είναι ο κ. Χρήστος Αναστάσης, ο οποίος συντάσσεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου.

Καλωσορίζοντας το νέο της στέλεχος η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στην ομάδα της τον νέο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Αναστάση Χρήστο, έναν νέο στην ηλικία υποψήφιο, που υπόσχεται πολλά στην πόλη μας. Είναι λίγα χρόνια στην Ελλάδα και στην πόλη μας, προερχόμενος από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε.

Γεννημένος στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ από γονείς μετανάστες πήρε τις πρώτες του σπουδές εκεί και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε τις σπουδές στο American Community School στο Χαλάνδρι και μετά την αποφοίτησή του βρέθηκε εκ νέου στην Αμερική για να συνεχίσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές σ΄ αυτό που αγαπούσε ιδιαίτερα, το Μarketing, τις γραφικές τέχνες, τη φωτογραφία και γενικά τις καλές τέχνες.

Γυρίζοντας στην Ελλάδα, που αγαπά με πάθος, εγκαθίσταται στην Κάτω Πεύκη και από το 2003 εργάζεται σε αντίστοιχες με τις σπουδές του επιχειρήσεις. Σήμερα ασχολείται ιδιαίτερα με τη ζωγραφική ετοιμάζοντας την πρώτη του έκθεση. Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 θεωρεί μεγάλη επιτυχία τη συστράτευση του Χρήστου Αναστάση στους κόλπους της, κι αυτό γιατί η νεότητά του και οι καλές του σπουδές, μα προ πάντων η αγάπη του για την πόλη μας εγγυώνται την άριστη παρουσία και προσφορά του στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, ιδιαίτερα στον χώρο των καλών τεχνών και του πολιτισμού, όταν η παράταξή μας μετά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές γίνει η νέα δημοτική Αρχή.

Του το ευχόμαστε ολόψυχα!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet