Παράπονα Δήμου Αμαρουσίου προς τον δ/ντή «Σισμανογλείου» – «Αμ. Φλέμινγκ» και «Παίδων Πεντέλης»
Αυτοδιοίκηση

Παράπονα Δήμου Αμαρουσίου προς τον δ/ντή «Σισμανογλείου» – «Αμ. Φλέμινγκ» και «Παίδων Πεντέλης»

Με επιστολή του προς τον κ. Εμμανουήλ Κουταλά, διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων (ΓΝΑ «Σισμανόγλειο» – «Αμαλία Φλέμινγκ» και Γενικό Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης»), ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, εκφράζει «την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η παντελής παράλειψη εκ μέρους του στη στήριξη και στην αρωγή που προσφέρει επί σειρά ετών ο Δήμος Αμαρουσίου προς το “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο», κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιατρικού νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη.

Παράλληλα, με αφορμή την αναφορά του κ. Κουταλά ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει το Νοσοκομείο με 2.000.000 ευρώ, ζητεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, υπεύθυνη και συγκεκριμένη  ενημέρωση σχετικά με το εάν το ποσόν αυτό αφορά σε προγραμματική σύμβαση που θα εκτελεστεί μελλοντικά ή εάν αφορά σε κάποια ήδη εκτελεσθέντα έργα ή υποδομές του Νοσοκομείου.

Ο κ. Σταθούλης υπενθυμίζει επίσης στην επιστολή του την ισχυρή διεκδίκηση και τον αγώνα, με πρωτοστάτες το Μαρούσι και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για τη διατήρηση του Βορειοανατολικού Άξονα Υπηρεσιών Υγείας με διασυνδεδεμένα τα νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και «Παίδων Πεντέλης», την παροχή προς τους εργαζόμενους δωρεάν μετακινήσεων από και προς το Νοσοκομείο με τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου, καθώς και της εκπτωτικής κάρτας Artemis Card του Δήμου μας για τις αγορές τους από τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet