Σε εκδηλώσεις του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» και του Α.Ο. Πεύκης ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» και του Α.Ο. Πεύκης ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστος Φωτίδης, παρέστη στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» και του Α.Ο. Πεύκης.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» ο κ. Φωτίδης αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει το ΠΕΑΠ με τον Σύλλογο και ανακοίνωσε κοινή δράση που θα πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση βιβλίου με θέμα τα πατροπαράδοτα φυτέματα.

Στην κοπή πίτας του Α.Ο. Πεύκης ο κ. Φωτίδης ευχήθηκε στον σύλλογο πολλές επιτυχίες τονίζοντας την καλή συνεργασία που είχαν όλη τη χρονιά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ δήλωσαν ότι επιτέλους γίνεται ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου και ότι είναι πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό.

Απαντώντας σε κάποια σχόλια που έγιναν σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης κοπής της πίτας του Α.Ο. Πεύκης, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ αναφέρει ότι είχε προτείνει ή το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για την κοπή της πίτας ή την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και ότι ο Σύλλογος διάλεξε την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet