ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Η δημοτική αρχή θέλει να εκχωρήσει τη μεταφορά ογκωδών
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Η δημοτική αρχή θέλει να εκχωρήσει τη μεταφορά ογκωδών

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου ότι θέλει να εκχωρήσει τη μεταφορά των ογκωδών σε ιδιώτες.

Συγκεκριμένα, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει τα εξής:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει τον αντεργατικό της κατήφορο. Με ύπουλο και μουλωχτό τρόπο την Τρίτη 12 του Φλεβάρη, δηλαδή σε μέρα κινητοποίησης Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων, για την κατάργηση του άρθρου 103 του συντάγματος, δηλαδή του άρθρου που απαγορεύει τη μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, η δημοτική αρχή φέρνει ως θέμα, την εκχώρηση της μεταφοράς των ογκωδών με την αιτιολογία της έλλειψης προσωπικού αλλά και μέσων μεταφοράς.

Την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει υπερήφανος για την ανανέωση του στόλου αλλά και συμπαραστάτης των εργαζομένων και υπέρμαχος του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών.

Είναι η ίδια δημοτική αρχή, ο ίδιος αντιδήμαρχος που σε προηγούμενα συμβούλια είχε δεσμευτεί ότι είναι η τελευταία φορά και ότι μετά την απόκτηση του στόλου των οχημάτων θα την υλοποιεί η Υπηρεσία Καθαριότητας.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η διοίκηση του Δήμου, υπηρετούν την ίδια πολιτική. Σκοπός και στόχος να υλοποιήσουν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαιτήσεις των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου που και οι δύο, αυτό που ζητούν είναι ένα μικρότερο κράτος άκρως επιτελικό που θα υπηρετεί με συνέπεια και συνέχεια την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Για αυτό και η κυβέρνηση διατήρησε όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που κληρονόμησε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και φρόντισε να το επεκτείνει και με νέα μέτρα, για αυτό και η δημοτική αρχή παρά τις κατά καιρούς «επαναστατικές κορώνες» υλοποιεί μέχρι κεραίας τη συγκεκριμένη πολιτική.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους δημότες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους από την πολιτική της δημοτικής αρχής. Αυτός ο εμπαιγμός, το ξεπούλημα των υπηρεσιών δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Είναι στο χέρι μας να τους χαλάσουμε και τα σχέδια τους και την πολιτική τους. Με την οργάνωση μας, την πάλη μας και τη συμμετοχή μας μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Ξανατονίζουμε, ότι το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, μας αφορούν όλους και τους εργαζόμενους και τους δημότες γιατί αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο. Και όπως διαβάζουμε από την εισήγηση το μάρμαρο θα πάει σε συγκεκριμένο επιχειρηματία με απ΄ ευθείας ανάθεση. 

Καλούμε τη δημοτική αρχή να σταματήσει να γίνεται ντίλερ των επιχειρηματιών και να προχωρήσει στην απόσυρση του θέματος. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet