Ενημερωτική καμπάνια Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα μέτρα προστασίας από τη γρίπη
Κοινωνία

Ενημερωτική καμπάνια Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα μέτρα προστασίας από τη γρίπη

Καμπάνια ενημέρωσης στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για τα μέτρα ατομικής προστασίας από την εποχική γρίπη ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Αρχή από τα σχολεία της πόλης όπου ο Δήμος διανέμει το σχετικό φυλλάδιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για να μάθουν τα παιδιά και οι γονείς πώς μπορούν να προφυλαχθούν και να προστατεύσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους γύρω τους.

Στο φυλλάδιο καταγράφονται τρία απλά μέτρα προστασίας και οι λεπτομέρειές τους: εμβολιασμός, τρόποι περιορισμού της διασποράς του υιού και επίσκεψη στον γιατρό εάν διαπιστωθούν κάποια από τα συμπτώματα που, επίσης, αναγράφονται στο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια θα συνεχιστεί με τη στοχευμένη ενημέρωση και των ηλικιωμένων (δημοτικά ΚΑΠΗ και αλλού), ενώ σχετικά μηνύματα αναπαράγονται από την ιστοσελίδα του Δήμου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM».

«Ως δημοτική αρχή έχουμε επιλέξει να είμαστε χρήσιμοι στους δημότες μας. Για αυτό και επιλέξαμε να υπενθυμίσουμε τα μέτρα πρόληψης για τη γρίπη. Σε μία περίοδο έντασης της γρίπης επιλέγουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία ώστε να τους θυμίσουμε τα μέτρα προφύλαξης, τα οποία είναι απαραίτητα και πρέπει να τηρούνται με πιστότητα. Η σωστή και καλή ενημέρωση πάντα βοηθάει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και όσους αγαπάμε» τονίζει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Οικονομίδης.

Φυλλάδιο ΚΕΕΛΠΝΟ για την εποχική γρίπη (μέρος α΄)
Φυλλάδιο ΚΕΕΛΠΝΟ για την εποχική γρίπη (μέρος β΄)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet