Στο Μαρούσι τα νέα γραφεία του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής
Κοινωνία

Στο Μαρούσι τα νέα γραφεία του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής

Τον νέο χώρο στέγασης των γραφείων του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Β.Α. Αττικής (ΣΟΦΨΥ) εγκαινίασε εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Τη νέα στέγη για την πραγματοποίηση των ομάδων ενδυνάμωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και εκδηλώσεων, παραχώρησε πρόσφατα στον Σύλλογο ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), με την  αρωγή και τη στήριξη του δημάρχου Γιώργου Πατούλη σε όλη την προσπάθεια.

Τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο αξιοσέβαστος πατέρας Τίτος, παρουσία, επίσης, των δημοτικών συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Δημήτρη Σμυρνή, του προέδρου της ΕΠΑΨΥ, Παναγιώτη Χόνδρου, της ψυχολόγου και μέλους της επιστημονικής ομάδας ΣΟΦΨΥ, Πέπης Μπελέκου, καθώς και πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πλούσιος μπουφές, ευγενική χορηγία του Δήμου Αμαρουσίου για τη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet