Διήμερη επίσκεψη του Γ. Παπαδημητρίου στον Δήμο Τρικκαίων
Κοινωνία

Διήμερη επίσκεψη του Γ. Παπαδημητρίου στον Δήμο Τρικκαίων

Ιδιαίτερα κινητικό και ωφέλιμο υπήρξε το προηγούμενο διάστημα (10 και 11 Φεβρουαρίου) για τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Γιώργο Παπαδημητρίου.

Συνοδευόμενος από τα στελέχη του συνδυασμού Οδυσσέα Παζιώνη, Ξένια Τσούτη, Χρυσούλα Φραγκούλη και Χρήστο Δάτσικα, ο κ. Παπαδημητρίου βρέθηκε στα Τρίκαλα και πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον δήμαρχο, Δημήτρη Παπαστεργίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Τρικκαίων.

Μαζί του ήταν και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρία Παντερή, με την οποία παρατήρησαν και μελέτησαν τα εξελιγμένα συστήματα του Δήμου Τρικκαίων.

«Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών και των ενεργειών που έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Παπαδημητρίου για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών που μπορούν μέσα από τις νέες τεχνολογίες να εναρμονιστούν στο αστικό περιβάλλον και να προσδώσουν στους πολίτες του Ηρακλείου Αττικής μια σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης.

«Θέλουμε να μεταφέρουμε τις καλές πρακτικές άλλων Δήμων στο Ηράκλειο. Μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε, εάν εργαστούμε με κέφι και μεράκι. Εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας όλα τα καλά παραδείγματα έργων και υπηρεσιών άλλων ΟΤΑ για την πόλη μας το Ηράκλειο, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μετατρέψουμε την πόλη μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο», σχολίασε σχετικά ο κ. Παπαδημητρίου και συμπλήρωσε με νόημα:

«Στο Ηράκλειο, μέσα από συνεχή διάλογο με τους εργαζόμενους και με σεβασμό στις ανάγκες τους, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα δίκτυο παρεχόμενων υπηρεσιών που θα αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα του Δήμου και θα κάνει την καθημερινότητα όλων μας πιο εύκολη. Μπορούμε, με στοχευμένες κινήσεις, με μεράκι και αγάπη προς το κοινωνικό σύνολο να μεταβάλλουμε τον Δήμο σε πρότυπο καινοτόμων και κοινωνικών υπηρεσιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet