Στήριξη του Ηλία Κατσαρού από κάτοικο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Στήριξη του Ηλία Κατσαρού από κάτοικο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τη στήριξή του στην παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί  και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό δηλώνει ο κ. Γιώργος Αναστασίου, κάτοικος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σε σχετική επιστολή του σημειώνει:

Μέσω αυτής της επιστολής μου θέλω να εκφράσω δημόσια τη στήριξή μου προς τη δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και στον επικεφαλής της και υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη δημιουργία της, την επιλογή των οργάνων της παράταξης μέσα από ολομέλεια, τη συλλογική προετοιμασία του Καταστατικού, τη διαδικασία εκλογής του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου, αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για μία ακόμη παράταξη «από τα γνώριμα και συνηθισμένα», αλλά για κάτι ουσιαστικά διαφορετικό.

Η ποιότητα των στελεχών της, η εθελοντική διάθεση για προσφορά και συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης μας, χωρίς ακρότητες και προσωπικές πολιτικές, αντιθέτως με συνεργασία και αλληλοκατανόηση όπως προτάσσει και το πνεύμα του «Κλεισθένη», αποτελούν ενθαρρυντικό παράγοντα για την Αλλαγή στα δημοτικά δρώμενα.

Η επιλογή του Ηλία Κατσαρού, ενός δραστήριου πολίτη του Δήμου, που γεννήθηκε, εργάζεται και δραστηριοποιείται στην πόλη, συνιστά αισιόδοξο μήνυμα για ουσιαστική αλλαγή πορείας. Είναι ώρα να ξεπεράσουμε ως Δήμος την παθητικότητα και την αδράνεια και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης.

Προτρέπω τους συμπολίτες μου να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή τη συλλογική προσπάθεια, για το κοινό συμφέρον και την ευημερία όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Γιώργος Αναστασίου

Πτυχιούχος μηχανολόγος/ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός μηχανικός 

Τομεάρχης Εκπαιδευτικών Συνεργασιών ΕΑΒ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet