Νίκες για γυναίκες και μίνι του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες
Αθλητισμός

Νίκες για γυναίκες και μίνι του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες

Νικηφόρα πέρασαν από τις αντιπάλους τους οι ομάδες γυναικών και μίνι του ΓΣΑΠ, αλλά δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες του Συλλόγου.

Κάνοντας τον απολογισμό των αγώνων ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Γυναίκες: ΓΣΑΠ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: 58-54

Δεκάλεπτα: 20-20, 13-10, 13-10, 12-14

Νίκη με μεγάλη ψυχολογική σημασία σημείωσε η ομάδα μας προχθές στο Κοντόπευκο επί της Τερψιθέας, η οποία με την απόδοσή της μόνον ουραγό δεν θύμιζε. Έπαιξε σωστό μπάσκετ, με πάθος και δυσκόλεψε πολύ την ομάδα μας. Είχαμε, λόγω του άγχους αλλά και των πολλών απουσιών (Κούκη, Κοντογιάννη, στις οποίες προστέθηκε από το α΄ δεκάλεπτο και η Γκάνια) αστάθεια στην απόδοσή μας, που φάνηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη αστοχία στα σουτ τριών πόντων (3 στα 25). Όμως δεν έλειψε το πάθος και η προσπάθεια, τα οποία μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Για άλλη όμως μία φορά εφέτος, μετά τον αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ, το διαιτητικό δίδυμο με τα λάθη του-λόγω απειρίας θέλουμε να πιστεύουμε- παραλίγο να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος μας. Η ομάδα μας χρειάστηκε να νικήσει και τα λάθη τους. Την επόμενη Κυριακή 17/02 στις 17:30 θα αντιμετωπίσουμε τον Φάρο στην έδρα του και ελπίζουμε σε καλύτερη μεταχείριση.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος – Στρατάκος): Κλείτσα 4, Γκάνια, Γρίσπου 7(1), Τσέρου 14, Παπαντώνη, Ακρίβου 6(2), Πετυχάκη 10, Αμίτση, Ανωγειαννάκη 17.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Βασιλάκος): Κορδάλη, Οικονομάκη Κ. 17., Καναβάρου Αθ. 2, Καβακίδου 2, Λαμπράκη Δ. 5, Φλώκα, Λαμπράκη Μ. 4, Γαλιατσάκου 8(1), Οικονομάκη Ζ. 8, Μυλωνάκη 8(2).

Νεάνιδες: ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ:  55-49

Δεκάλεπτα: 18-8, 7-22, 16-6, 14-13

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα που κράτησε σχεδόν έξι  λεπτά, τα κορίτσια μας «ξύπνησαν» από τον λήθαργο και έδειξαν τις δυνατότητές τους παλεύοντας το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το 18-8 του πρώτου δεκαλέπτου διαδέχτηκε το 7-22 του δεύτερου και το ημίχρονο μας  βρήκε πέντε πόντους μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο όλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά στο σφύριγμα της λήξης είμασταν  έξι πόντους πίσω. Το σημαντικό είναι ότι όλες οι αθλήτριες έδειξαν τι είναι ικανές να κάνουν και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Επόμενος αγώνας και τελευταία αγωνιστική, τη Δευτέρα18 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ εντός έδρας (21:45, Κοντόπευκο).

ΑΕΣ ΑΕΝ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Μαχαιριώτου, Δήμου): Αντωνιάδου, Ζαράνη 9(1), Ρουσουνέλου 4,  Μαργέλου, Βόσσου 2, Τσούφη 12, Γλυνού 2, Δαμουλάκη 26(4), Κραββαρη.

 

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Θεοφανη, Μπεζαΐτη 15(1), Καρτάκη 15(2), Καλλεράντε 2, Λούκα, Κυρκοπούλου 1, Κακοσούρη 5(1), Χουγκάζ 4, Λιλικάκη 7.

Τουρνουά Μίνι: ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 29-43

Οκτάλεπτα: 8-4, 0-18, 9-2, 6-7, 6-12

Επειδή πήγαμε με άδεια χέρια στο ξένο γήπεδο έπρεπε να κάνουμε δώρο δυο καλάθια στο πρώτο 8 λεπτο; Ήμαρτον κύριε έφορε την άλλη φορά να φέρεις ένα κουτί γλυκά! Τέλος πάντων, η ομάδα μας όμως ήταν καλύτερη και φυσιολογικά στο δεύτερο 8λεπτο πέρασε σαν … τσουνάμι μέσα από το γήπεδο σαρώνοντας την αντίπαλο με ένα σερί 18-0! Τα κορίτσια του Χολαργού (τα οποία είναι αλήθεια ότι έπαιξαν με απουσίες) έβγαλαν αγωνιστικό εγωισμό στο τρίτο οκτάλεπτο και έκλεισαν την ψαλίδα, αλλά μετά επανήλθε η τάξη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με 14 πόντους διαφορά. Όλα τα κορίτσια και των δύο ομάδων παίξανε με όρεξη και διάθεση και η φωτογραφία με όλες τις αθλήτριες μαζί μετά το τέλος του αγώνα είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά».  Να σημειώσουμε επίσης ότι τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν στο υπέροχα ανακαινισμένο γήπεδο του Χολαργού, ένα στολίδι των Βορείων Προαστίων. Μακάρι να είχαμε και εμείς ένα τέτοιο γήπεδο!  Ραντεβού το επόμενο ΣΚ με δύο παιχνίδια!

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Βελέντζα): Πενέλλη, Δευτεραίου, Ευαγγελοπούλου, Σεντουξή, Αυγεράκη, Μουλτιτσιώτη, Ιντζόγλου, Πατεράκη, Φαραζόγλου, Φοβάκη.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Μαντζαφίνη, Δασκαλάκη, Καφετζή, Πουλίδη, Πολυμένου, Αλεξάνδρου, Κεϊσόγλου, Τοτού.

Τουρνουά Ακαδημιών

Το Σάββατο 9/2 και την Κυριακή 10/2 οι μικτές ομάδες PROMINI και JUNIOR είχαν την ευκαιρία να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες με την ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου. Τα παιχνίδια αυτά ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του τουρνουά της ΕΣΚΑ που θα ξεκινήσει στις 16/3. Τα κορίτσια μας τα πήγανε πολύ καλά, χάρηκαν το παιχνίδι και σιγά-σιγά αρχίζει να φαίνεται και να αποδίδει η δουλειά των προηγούμενων ετών. Στο τέλος του αγώνα όλα τα κορίτσια μαζί με τις αντιπάλους βγάλανε αναμνηστικές φωτογραφίες.

1ος Διαγωνισμός Βολών

Στο ημίχρονο του αγώνα των γυναικών είχαμε τον 1ο Διαγωνισμό βολών με συμμετοχή αθλητριών από τις ακαδημίες μας, από τις οποίες αναδείχτηκαν τρεις νικήτριες. Το βραβείο ήταν ένα βιβλίο από τις εκδόσεις PRiNTA-ΡΟΕΣ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet