Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: Σε επαγρύπνηση για το πάρκινγκ στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας»
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: Σε επαγρύπνηση για το πάρκινγκ στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας»

Σε επαγρύπνηση σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του πάρκινγκ στον σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» βρίσκεται η παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Φώτη Αλεξόπουλου.

Ο κ. Αλεξόπουλος επισημαίνει ότι η παράταξη πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν και στους τέσσερις σταθμούς Μετρό που βρίσκονται στα σύνορα της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. να προχωρήσει σε ενοικίαση του χώρου πάρκινγκ σε ιδιώτες, στην περιοχή του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας (ειδικά στην περιοχή Κοντόπευκου) ότι βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή το θέμα.

Σίγουρα, είναι ένα μείζων σημασίας θέμα, για την πόλη μας και είναι προφανές ότι ήδη έχει αρχίσει να δημιουργεί και να δείχνει τα πρώτα σημάδια της όξυνσης και επιβάρυνσης της περιοχής μας.

Δυστυχώς και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας στις δημοτικές αρχές Ζορμπά και Σταθόπουλου και Γιαννακόπουλου για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί για τους μόνιμους κατοίκους εδώ και χρόνια στους τέσσερις σταθμούς Μετρό (Νομισματοκοπείο, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Δουκίσσης Πλακεντίας), δεν κατέστη εφικτό από τις διοικήσεις των ανωτέρω να δώσουν λύση στα προβλήματα των δημοτών μας.

Το αποτέλεσμα σήμερα είναι να βρισκόμαστε σε τετελεσμένα γεγονότα πιάνοντας ουσιαστικά στον «ύπνο τη δημοτική Αρχή» Σταθόπουλου.

Η παράταξή μας Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. με σκοπό την άμεση επίλυση όλων των ζητημάτων που έχουν σχέση με τους τέσσερις σταθμούς Μετρό στα σύνορα της πόλης μας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet