Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κ. Ζώμπος στη «Στέγη του Εφήβου»
Αυτοδιοίκηση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κ. Ζώμπος στη «Στέγη του Εφήβου»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος και ο συνδυασμός Γαλάτσι – Ζούμε εδώ συναντήθηκαν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Γαλατσίου στην πιο φρέσκια και μοντέρνα, όπως τη χαρακτηρίζει η παράταξη, αίθουσα που έχει η πόλη, στη «Στέγη του Εφήβου».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του συλλόγου περιέγραψαν τη δράση τους και την προσπάθεια που κάνουν για να δώσουν στη νέα γενιά έναν τρόπο διαφυγής και κοινωνικοποίησης. Σκοπός τους είναι να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εφήβους οι οποίοι στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα μπορούν να διασκεδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν.

Κατά τη συζήτηση παρουσίασαν ορισμένες από τις προτάσεις τους που θα κάνουν το Γαλάτσι μία καλύτερη πόλη για να ζεις. Ο σύλλογος κατέθεσε μία σειρά από αιτήματα και προέτρεψαν τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο, να συνεχίσει το θετικό του έργο όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου και να λειτουργήσει Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Άνω Γαλάτσι. Παράλληλα, οι κάτοικοι ζήτησαν να ανακατασκευαστεί το γήπεδο μπάσκετ την οδό Βαρδουσίων και εξέφρασαν την ανάγκη για καλύτερο φωτισμό σε σε όλες τις οδούς της περιοχής των Καραγιαννέικων.

Ο κ. Κώστας Ζώμπος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση κατέγραψαν τις ανάγκες και ευχαρίστησαν τα μέλη του συλλόγου για τη ζεστή συζήτηση τονίζοντας ότι η νεολαία είναι και θα παραμείνει προτεραιότητα του συνδυασμού.

Παρόντες στη συζήτηση από των σύλλογο του Άνω Γαλατσίου ήταν ο πρόεδρος, Γιώργος Πάσχος, η γραμματέας, Ντίνα Στρατικοπούλου, ο ταμίας, Σπύρος Κίτσος, ο υπεύθυνος social media, Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος τρίτης ηλικίας, Χρήστος Παπαδημητρίου. Από τον συνδυασμό Γαλάτσι – Ζούμε εδώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νάντια Αγγελέτου και Γιάννης Αργυρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet