Ανοικτή η Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου
Κοινωνία

Ανοικτή η Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Η Πύλη Διαμεσολάβησης, που άνοιξε πρόσφατα στην Κηφισιά από την Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών, θα είναι ανοικτή την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, από τις 17:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα «Βόλκος» στο δημαρχείο της Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων θα είναι δύο διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές του ΥΔΔΑΔ, για να τους διαφωτίσουν για τη Διαμεσολάβηση, τον νέο θεσμό εξωδικαστικής επίλυσης διαφόρων, που επιτρέπει τη γρήγορη, οικονομική και ειρηνική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφόρων, όπως διαφορές από οφειλόμενα μισθώματα, ανεξόφλητα τιμολόγια, καθυστερούμενες δόσεις δανείων, ποσά οφειλόμενα από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, περιουσιακές σχέσεις συζύγων, θέματα επιμέλειας των παιδιών, διαφορές μεταξύ εταιρείας και μετόχων ή εταίρων τους, διαφορές μεταξύ εταιρείας και προμηθευτών της κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με απορίες τους ή πρόσθετες πληροφορίες, που θεωρούν ότι χρειάζονται.

Οι πολίτες που θα βρεθούν στο δημαρχείο Κηφισιάς δεν είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην Πύλη σε όλη τη διάρκεια που θα είναι ανοικτή.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet