Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Θωμάκου ο Νίκος Αναστασόπουλος
Πολιτική

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Θωμάκου ο Νίκος Αναστασόπουλος

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με τον κ. Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος  θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ένας ακόμη νέος κι αξιόλογος άνθρωπος, προστίθεται στον συνδυασμό νίκης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

»Ο Νίκος Αναστασόπουλος, με διεθνείς σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες, επαγγελματική εμπειρία σε οικονομική διαχείριση κι επενδύσεις, προέλευση από οικογένεια που τίμησε την πατρίδα μας, καθώς ο πατέρας του, Γεώργιος Αναστασόπουλος, πρ. υπουργός, υπήρξε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Νίκος ασχολείται ήδη με θέματα του Δήμου μας, ως μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

»Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Αναστασόπουλο που δέχθηκε την πρότασή μου και θα  είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας. Η συμμετοχή του θα ενισχύσει τη συλλογική μας προσπάθεια που αποτελεί Δύναμη Ελπίδας, για Δήμο σύγχρονο με δημόσιο ήθος και ήπια ανάπτυξη».

Ο κ. Νίκος Αναστασόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου μπορεί κατά τη γνώμη μου να χαρακτηριστεί με δύο λέξεις. Ήθος και Έργο. Κατόπιν τούτου, αποφάσισα να συμπορευθώ και εγώ με τη δυνατή ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, με διάθεση προσφοράς για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η πολυετής εμπειρία μου στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και η διάθεσή μου να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του Γιώργου Θωμάκου για την ολοκλήρωση του δημιουργικού του έργου με στόχο την πόλη που θέλουμε και μας αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet