Στις 13 μονάδες το προβάδισμα της Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση – Χωρίς αντίπαλο ο Μπακογιάννης στην Αθήνα
Πολιτική

Στις 13 μονάδες το προβάδισμα της Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση – Χωρίς αντίπαλο ο Μπακογιάννης στην Αθήνα

Ξεπερνά τις 13 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Πρώτο Θέμα».

Έτσι στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 31,2%, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μόλις 18,1% με τη διαφορά να ανέρχεται στις 13,1 ποσοστιαίες μονάδες. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 5,8%, τέταρτο το Κίνημα Αλλαγής με 5,6% και πέμπτο το ΚΚΕ με 4,7%.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, φαίνεται να είναι και το τελευταίο που εξασφαλίζει την είσοδό του στη Βουλή. Πιο κοντά στο όριο του 3% από εκείνα που μένουν εκτός Βουλής εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με 2,4% και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 2%.

Στην αντίστοιχη έρευνα για τον Δήμο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται να «τρέχει» δίχως αντίπαλο. Κι αυτό καθώς ο στηριζόμενος από Ν.Δ. και Ποτάμι υποψήφιος καταγράφει 38,3%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος που στηρίζεται από το ΚΙΝ.ΑΛ. βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μόλις 12%. Ακολουθούν οι Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με 10,1%, Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 8,1% και Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,8%.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet