Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Κάλεσμα συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Κάλεσμα συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου

Κάλεσμα συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 απευθύνει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως όταν ο Δήμος μας παίρνει ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες με ιδιαίτερο νόημα και πολλούς συμπολίτες μας αποδέκτες, η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 πάντα επαινεί και παροτρύνει θετικά. Το έχουμε αποδείξει έμπρακτα πλέον αυτό!

Μία από αυτές είναι η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει για τις 18 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος επιστατεί σε μια τόσο πολύ αξιόλογη προσπάθεια και αυτό είναι στα πολύ θετικά του. Το να δίνεις αίμα για τον συνάνθρωπό σου κι όταν μάλιστα αυτός είναι και συμπολίτης σου, είναι μια πράξη βαθύτατης ανθρωπιάς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους πήραν την πρωτοβουλία, εδώ και χρόνια και την συνεχίζουν. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να υποστηρίζονται από όλους, πέρα από κάθε παραταξιακή σκοπιμότητα.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 παρακαλεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν και έχουν τις προϋποθέσεις υγείας που απαιτούνται, να προσέλθουν στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία της 18ης Μαρτίου, για να γίνει η τράπεζα αίματος του Δήμου μας ο «καλός Σαμαρείτης» για όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη. Με την ευκαιρία αυτή υποσχόμεθα, μελλοντικά που θα είμαστε η νέα δημοτική Αρχή όπως δείχνουν τα πράγματα με τη βοήθεια του Θεού και των συμπολιτών μας, να οργανώνουμε περισσότερες φορές τέτοιες όμορφες ευκαιρίες γιατί η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν έχει όρια…

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet